МедииНовини

CNN предлага лятна стажантска програма

Обучението е с продължителност три месеца

CNN обяви конкурс за летен стаж, който е отворен към студенти по журналистика, съобщи Ijnet.org.
Целта на програмата е да даде на всеки студент шанс за индивидуално участие в реални проекти.

Успешният кандидат ще изпълнява задълженията на редактор/продуцент в дейностите свързани с набирането на новини за CNN във Вашингтон.

Назначените редактори ще участват в планирането и реализирането на новинарските емисии като ще правят обстойни проучвания и ще оказват подкрепа при заснемането и редактирането на материалите. Стажантите ще работят под прякото наблюдение на едни от най-талантливите продуценти и кореспонденти в CNN.

Освен че трябва да са студенти по журналистика, желаещите трябва да притежават много добри умения за разследване, да имат ясна и стегната комуникация, визуален усет, креативност и безупречна работна етика. Студентите следва да са любознателни и добре информирани относно актуалните събития по света.

CNN America Inc. е част от CNN News Group, собственост на Turner Broadcasting System, Inc. CNN е най-достоверният източник на информация в цял свят и предоставя на аудиторията си задълбочени анализи, предавания на живо от мястото на събитието, както и пълен спектър от програми проследяващи най-новото от света на бизнеса, спорта, забавления, здраве и наука.

За повече информация посетете сайта на Turner Broadcasting Systems.

Редактор: Силвия Савова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *