НовиниУслуги

Платен стаж в Залцбург предлага Европейският здравен форум Гащайн

Стажът е отворен към завършилите висше образование и към студенти, които са преминали поне две години в специалности като обществено здраве, политически науки, комуникации и право

За да подпомогне текущите дейности в офиса си в Залцбург, Австрия, Европейският здравен форум Гащайн (EHFG) предлага платен стаж. Информацията е на Mladiinfo.com.

Европейският здравен форум Гащайн се организира всяка година и е водещият европейски форум за здравна политика в Европейския съюз. Събитието представлява мащабна платформа за представителите на здравния сектор. С разнообразната си четиридневна програма, EHFG дава уникални възможности за обмен на опит и информация за редица проблеми на съвременното здравеопазване.

Задълженията които стажантът ще изпълнява включват помощ при изготвянето, планирането и организирането на форума тази година, извършване на проучвания, наблюдение на здравната политика, езикови преводи и кореспонденция, предоставяне на подкрепа при редактирането на доклади и други материали.

Стажантът ще отговаря за връзките с настоящите и потенциални партньори по проекта, спикъри и други участници. Той/тя ще има ангажимент да помага във всички дейности по организирането на събития и управлението им в това число комуникации, маркетинг и дейности в социални медии.

Очаква се стажът да започне през юни или юли и ще има продължителност 5 месеца. Работната седмица е стандартна и се състои от 40 часа.

Допустимост на кандидатите
Идеалният кандидат изглежда по следния начин:
•    Има поне две завършени години от висшето си образование в съответните специалности – обществено здраве, политически науки, комуникации и право;
•    Има основен опит в сферата на общественото здраве;
•    Интересува се от здравния сектор и здравните услуги; 
•    Владее отлично немски език (работният език в офиса) и има познания по английски;
•    Oпит в изследванията и организацията; 
•    Много добри компютърни умения и работа с MS Office;
•    Инициативен, комуникативен и с готовност за работа в малък екип

Краен срок за подаване на документи: 31 март 2012

За повече информация посетете страницата на Европейския здравен форум.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *