Новини

Нестле набира кандидадати за летни и целогодишни стажове

Кампанията е част от Европейската инициатива за младежка заетост

Най-голямата компания за храни и напитки в България и един от най-големите стратегически инвеститори в сферата на хранителната промишленост в страната Нестле стартира Европейската инициатива за младежка заетост. Компанията предоставя възможност за стаж и работа на специалисти в различни области – икономика, инженерни специалности, електроника, биология, биотехнология, медицина.Информацията е на Perspektivi.info. 

Нестле в България разполага с два производствени центъра: фабрика за шоколадови изделия и бисквити в гр. София, която е център по компетентност за шоколадови изделия в Европа и един от трите най-големи центъра за производство на KIT KAT в света и фабрика за сладолед в гр. Варна, която освен производството за местния пазар, осъществява износ за Румъния, Албания, Македония и Грузия.

Лятната стажантска програма дава възможност на студентите да бъдат част от функционирането на компанията за три месеца. До момента 123 стажанта са взели участие в нея.

Младите хора могат да участват и в едногодишна стажантска програма. Тя е предвидена за завършващи студенти без релевантен професионален опит и се разглежда като стартова позиция за компанията.

Можете да кандидатствате на www.nestle.bg/careers/. Там ще намерите подробно упътване как да създадете вашия профил, а чрез онлайн системата за подбор ще можете да разглеждате актуалните свободни позиции, да кандидатствате за избраните от вас и да следите статуса на кандидатурата си.

Краен срок: няма посочен

Нестле обяви плановете си за подпомагане на над 20 000 младежи под 30-годишна възраст от цяла Европа в намирането на работа през следващите три години. Инициативата за младежка заетост – „Нестле в Европа“ – ще предложи работни места и ще създаде десетки хиляди стажантски позиции и програми до 2016 г.

Като част от новосъздадената инициатива, Нестле ще насърчава европейските си доставчици да предлагат работни места или възможност за стажантски позиции на младите хора в цяла Европа. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *