Новини

БНР обяви три конкурса на евротематика

Състезанията са за създаването на дизайн на пощенска картичка под мотото “Моят избор за Моя ЕП”, дизайн на пощенска марка на европейския проект “Европа за мен” и за кратко креативно Коледно пожелание към ЕП

Българското национално радио обявява  три състезания – за създаването на дизайн на пощенска картичка – под мотото “Моят избор за Моя ЕП”, за дизайн на пощенска марка на европейския проект “Европа за мен” и за кратко креативно Коледно пожелание към ЕП, съобщи медията.

Избраните проекти са за визуализация на проекта, който е финансиран от ЕП и в последната си сесия се реализира под мотото “ЕП – машина на времето”. Конкурсите търсят креативни идеи, които ще пътуват като пожелание и послание до членовете на ЕП в навечерието на годишнината от Лисабонския договор.

Спечелилите визии ще бъдат официално представени в сградата на Български пощи на датата 01.12.2014 г. Победителите за дизайн на картичка и пощенска марка ще посетят Брюксел – това е наградата, осигурена по проекта “Европа за мен”. 

Победителят за Коледно пожелание ще бъде специален гост в предаването  за края на годината, а неговото творческо  послание ще бъде популяризирано сред всеки член на европейската институция.

Крайният срок за предаване на проектите е 30 октомври. 

Идеите изпращайте на адрес: София, бул. “Драган Цанков” № 4, на e-mail адрес: evropazamen@bnr.bg или във фейсбук страницата Европа за мен/ Europe for me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *