post

Събитието ще се проведе на 18 април в Модерен театър София

Деветото издание на младежкия форум КЛЮЧ, който ще се проведе на 18 април в Модерен театър София, ще бъде адаптирано и за хората с увреден слух. По време на събитието ще има жестов превод, който ще даде възможност на участниците с увреден слух в залата да се включват активно в дискусиите. Всички видеоматериали в презентациите ще бъдат снабдени с български субтитри, за да бъдат достъпни и за всички хора с увреден слух, които ще следят КЛЮЧ с помощта на LifeStream.

Вижте още: Предстои деветото издание на Форум Ключ

В рамките на няколко часа в залата на Модерен театър в София осем КЛЮЧари, както организаторите наричат вдъхновяващите личности, поканени с примера си да запалят участниците, ще споделят промяната, която работи. Събитието ще открие актьорът Станимир Гъмов, а вдъхновението ще разпръснат с личен пример Люба Христова – основател на СОХО, Ашод Дерандонян – създател и лице на кампанията в подкрепа на хора с увреден слух Заслушай се!, Волен Аркумарев от Българското дружество за защита на дивите птици, Калина Иванова – създател на социална пералня за хора с психически разстройства,  Павел Кунчев от платформата TimeHeroes, проф. Снежина Танковска от НАТФИЗ, която ще говори за това как изкуството променя младите хора и Хари Ешкенази от Фортисимо клас, който по уникален начин приковава вниманието на учениците с класическа музика.

Вижте още: Александър Куманов, Форум КЛЮЧ: Промяната започва от всеки човек

В третата част на Форум КЛЮЧ вниманието ще е насочено към платформата Гласът ни!, където ще има интерактивни работилници и дискусии в пространството пред самата зала в Модерен театър. Това ще е единственото издание за 2015 година на Форум КЛЮЧ в София. Събитието, подходящо за хора от всяка възраст – от младежи на години до младежи по душа. То събира млади, изявени и мотивирани хора и им дава сцена, за да споделят промяната.

Регистрацията е безплатна и всеки може да си вземе билет от страницата на форума http://forum-klyuch.info/upcoming/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *