post

Младите предприемачи от Escreo боядисаха безвъзмездно с вълшебна боя стая в столична детска градина, на която малчуганите могат да рисуват и творят

Знаете ли какво е пълно щастие за едно малко дете? Да тича, играе и лудува. Или да скача, да се забавлява и да върши лудории. Всичко това е съвсем вярно, но има още нещо, което малките вършат с щуро удоволствие за ужас на родителите си. Да рисуват….по стените.

Е, тази иначе забранена беля вече е част от обучението на малките палавници от Детска градина „Приказен свят”. Благодарение на младите предприемачи от Escreo рисуването и драскането по стените и дори по масите вече не е табу. Даже е препоръчително :). От компанията подариха на най-малките деца пространство, на което могат да разгърнат своя творчески потенциал като боядисаха  част от стаята  и масите с един специален  продукт – вълшебната боя Escreo.

Защо „вълшебна” ли? Защото всеки един малък художник може да пише, рисува или просто да драска по стената, без това да остави следи. Благодарение на специалното покритие върху стената може да се сътворяват картини, да се преподават уроци, да се упражняват или просто да развиват креативността си.

Тази боя е за всички, които искат да дадат воля  на въображението на своите деца, да ги стимулират, да излязат извън рамките и ограниченията, може да се заиграете с цветовете и формите. Боята е напълно безвредна и е подходяща както за детски и учебни стаи, градини, клубове, така и за офиса или за работния кът. Вълшебната боя Escreo дава вълшебни мигове и за малките, и за големите. А Escreo са готови да изпълнят всяка фантазия или желание за преобразяване на пространството около вас.

Повече за Escreo и техните продукти може да намерите на тяхната страница www.escreo.com.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *