Новини

Стартира Академия за обучение, забавление и печелене на пари

Платформата дава достъп до 300 обучителни материала

Нова онлайн академия за обучение, забавление и печелене на пари, наречена Social Network Business Academy (SNBA), стартира у нас. Основната й цел е всеки член да трупа и съответно да прилага знанията си, за да подобри начина си на живот и да печели от наученото. 

Платформата дава достъп до 300 обучителни материала от топ професионалисти по бизнес, личностно развитие, дизайн, маркетинг, лайфстайл, фотография, здраве и фитнес, музика, езици и др.

SNBA помага и на всички, които искат да стартират и развиват собствен бизнес чрез бизнес програма по интернет предприемачество, афилиейт бизнес и MLM (Мулти Левъл Маркетинг). Академията предлага възможност за менторство и за превръщане на познанията в печеливш бизнес. 

SNBA организира и различни семинари и уебинари, от които могат да се възползват хора от България и от чужбина. Платформата предлага и онлайн библиотека с е-книги и видеолекции. 

Всички потребители на Академията могат да се включат в социална мрежа, която предлага комуникация, игри и възможност за участие в благотворителни клаузи.

Повече за възможностите за развитие чрез SNBA има тук 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *