post

При online кредити не е необходимо да чакаме месеци за одобрение, защото всичко се случва за няколко минутки онлайн

Всеки човек е попадал в ситуация финансов дисбаланс. Дори и да взимате редовно заплата, понякога се случва сметките да не излязат, както сме ги планирали и да срещнем затруднения при покриване на всички разходи. Нормално е хората да живеят от заплата до заплата и дори един малък непредвиден разход може да ни разклати плановете. В такива моменти е добре да знаем, че може да прибегнем към online кредити. Често е наричан и “пари до заплата”.

 

Без да увъртаме – ясно е, че светът е толкова голям, че непредвидените обстоятелства дебнат отвсякъде, така че колкото и добре да живеем, в даден момент излиза нещо, което ни затруднява финансово. Online кредити са достъпно и удобно решение при временни финансови затруднения. С тяхна помощ може да си върнете спокойствието много по-бързо, от колкото сте предполагали.

 

При online кредити не е необходимо да чакаме месеци за одобрение, защото всичко се случва за няколко минутки онлайн. Лихвеният процент в повечето случаи е много по-нисък от стандартните кредити. Всичко става по-лесно от игра. Достатъчно е само да влезеш в сайта на smilecredit.bg и няколко часа по-късно ще станеш с една идея финансово по-богат човек. Улесненият процес по кандидатстване за online кредити и минималните изисквания са прекрасна възможност за изплащане на непредвидени разходи, плащане на битови сметки или неотложна покупка на някаква стока или услуга.

 

Smilecredit.bg е търговската марка на небанковата финансова институция “Ай Ти Еф Груп”. Компанията е фиксирала време от 20 минути за одобрение на online кредити. Паричната сума се отпуска веднага след одобрение на кандидатурата. Кредитът се превежда директно по банковата сметка на клиента или към каса на Easy Pay. Smilecredit.bg е официално регистрирана компания съгласно условията на БНБ. Целта й е да предостави на хора, изпаднали в нужда, прозрачни условия на финансова сделка. Цялата лична информация се съхранява съобразно всички изисквания на закона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *