Новини

HP Inc. с обновено потребителско портфолио от висок клас за празниците

HP Inc. с обновено потребителско портфолио от висок клас за празниците

HP Inc. представи своята премиум гама потребителски компютри от ново поколение за празничния сезон на 2016 г. Новото портфолио включва по-тънък и лек хибрид с удължен живот на батерията за по-добра мобилност, както и стилен компютър от типа „всичко в едно“, който ще внесе изключителни аудио преживявания в дома.

Портфолиото от висок клас е създадено, за да удовлетвори нуждите на потребителите от устройства, които вълнуват и вдъхновяват. Независимо дали се използват у дома или в движение, премиумните продукти на HP са се превърнали в златен стандарт, отразяващ потребителските очаквания в областта на компютрите. Представените днес нови продукти включват:

•HP Spectre x360 –второто поколение на революционния хибрид x360 на HP вече включва дисплей с почти нулева рамка в 13% по-тънък и 11% по-лек дизайн. 

•Преносимият компютър HP ENVY предлага изискан дизайн с до 14 часа живот на батерията1, или 4 часа повече спрямо предишния модел. 

•HP ENVY AIO 27съчетава процесорна мощ с медия изживявания в „плаващ“ дисплей с почти нулева рамка, сертификат Technicolor Color и HD резолюция, разположен върху саундбар с четири високоговорителя и настройка от Bang & Olufsen.

•Дисплеят HP ENVY 27sс резолюция 4K и IPS матрица2предлага богатство от функции и дизайн с микро рамка за конфигурации с два монитора. 

“Премиум потребителите имат високи очаквания къмпроизводителността, качеството намедийното потребление, както и към продуктивността на устройствата, независимо дали ги ползват у дома, в офиса или в движение“, споделя Ан-Софи Хедберг, ръководител „Потребителски персонални системи“ за региона на EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) вHP Inc. „Затвърждаваме лидерството си в премиумния сегмент с усъвършенствано портфолио от персонални компютри, имащо за цел да предложиповече мощ в тънките и леки дизайни за още повече мобилност, както и да преобрази „всичко в едно“ устройствата на компанията за внасянето на невероятен звук в дома.“ 

HP Spectre x360 осигурява забележителна производителност в стилна „опаковка“

HP преобрази най-успешния си преносим компютър, за да го направи още по-добър. Spectre x360 вече е с 25% по-дълъг живот на батерията и издържа до максимум 15 часа1. Това стана възможно чрез оптимизиране на компютъра за новите Intel® Core™ процесори от 7-мо поколение и внедряване на по-голяма батерия с мощност 57,8W в по-тънкия дизайн. Новият дизайн с микро рамка на дисплея намалява цялостния отпечатък на устройството, като елиминира почти 10мм от всяка страна на екрана, за да предостави красиво зрително изживяване и подобрена мобилност. Хибридът е с нов дизайн на пантите и дебелина от 13,8 мм, което го прави 2 мм по-тънък от предното поколение, а също така е и по-лекс тегло от 1,29 кг3 спрямо 1,45 кг. Компютърът вече предлага четири високоговорителя, вместо два, за осигуряването на кристален звук. Благодарение на настройката от Bang & Olufsen и технологията HP Audio Boost, двата фронтално разположени високоговорителя и двата на дъното гарантиратпревъзходен звук във всеки режим на устройството. 

Новият Spectre x360 осигурява първокласна свързаност с два USB-Type C™ порта с поддръжка на ThunderboltTM 3и един USB-Type A 3.0 порт, които ще дадат възможност на потребителите да използват най-новите периферни устройстване само днес, но и за вбъдеще. Яркият дисплей е с диагонал напанела от 13,3 инча (33,78 см), резолюция FHD и IPS4 матрица за невероятно зрително изживяване. Цветът в естествено сребристо и полираните акценти на пантите създават така желания от потребителите стилен и елегантен профил на устройството.

Други характеристики включват:

•Нов дизайн с два вентилатора оптимизира охлаждането, за да гарантира контрол на температурата в устройството при различни натоварвания

•7-мо поколение процесори Intel® Core™ i5 и i75

•Предложения с до 1TB PCIe SSD6за бърза производителност и достатъчно място за съхранение на видео и снимки с висока резолюция 

•Уебкамера HP Truevision FHD с 12% по-широко зрително поле, идеална за разговори в интернет

•Инфрачервена камера с FHD резолюция с поддръжка на лицево разпознаване с Windows Hello7за сигурен и лесен вход в системата без нуждата от парола

HP Fast Charge за зареждане на батерията до 90% от капацитета й само за 90 минути8

HP ENVY Laptop – мощ в тънък и лек дизайн 

Създаден за потребителите, нуждаещи се от преносим компютър от висок клас на достъпна цена, HP ENVY съчетава красота и мощ с изискано метално покритие и тънки линии в естествено сребристо. Новият HP ENVY с диагонал на екрана от 13,3 инча (33,78 см) осигурява допълнителни 4 часа живот на батерията – до впечатляващите 14 часа1– спрямо миналогодишния модел. С дебелина от едва 14 мм и тегло от 1,42 кг3, новият HP ENVY е малко по-дебел и тежък от предходното поколение, но може се да се похвали с по-голяма батерия, както и с най-новите Intel® Core™ процесори за висока производителност в движение. 

Дизайнът с издигнати панти осигурява по-удобно писане и е съчетан с клавиатура със задна подсветка за работа на слаба светлина, както и с по-широк стъклен тъчпадза по-малко съпротивление. Незадължителният стъклен дисплей „от край до край“ гарантира ярко качество на картината за филми и игри с панел в QHD+9, UHD2 или FHD4 резолюция. Двойните високоговорители с експертна настройка на аудиото от Bang & Olufsen и технологията HP Audio Boost предлагат изключителен звук за още по-голямо въздействие при гледането на филми и слушането на музика. 

Други характеристики включват:

•Два USB 3.0 порта, в т.ч. един за зареждане в спящ режим, и един USB Type-C™ порт

•7-мо поколение процесори Intel® Core™ i5 и i75

•Твърдотелни дискове до 1TB SSD6 PCIe за по-бърза реакция при отваряне или преместване на големи файлове

•До 16GB RAM

•Бързо зареждане с технологията HP Fast Charge – до 90% за 90 минути8

HP ENVY AIO 27 изглежда страхотно във всяка стая и поднасявълнуващи кино изживявания 

HP ENVY AIO 27 е с изчистен, но изискан дизайн, и изглежда страхотно във всяка стая на вашия дом. Двукамерният дизайн, при който процесорната мощ е разположена в основата, спомага за намаляване на дебелината на дисплея с 44% до 15 мм за един красив 27-инчов (68,58 см) дисплей с резолюция QHD9 или UHD10. В основата на устройството е интегриран и иновативен саундбар с четири високоговорителя с експертна настройка от Bang & Olufsen за качество на звука като в киносалон и панел за регулиране на звука за лесен сензорен контрол. Резолюцията от 3,6 милиона пиксела на екрана с Technicolor Color сертификат спомага за осигуряване на изключителна точност на цветовете при гледането на видео или при създаването и редактирането на съдържание. Това е първият „всичко в едно“ дисплей на HP с режим за намаляване на синята светлина за подобряване на зрителния комфорт и съня. За да защити неприкосновеността на личния живот, ENVY AIO 27 предлага камерата HP Privacy Camera с микрофон и поддръжка на IR, която се скрива, когато не я използвате. 

Други характеристики включват:

•Настолна процесорна мощ с до 6-то поколение четириядрени процесори Intel® Core™ i5 и i75

•Незадължителна дискретна графикаNVIDIA GTX 950M с 2GB GDDR5 видео за изключително бърза 3D гейминг производителност 

•Хибридни възможности за съхранение с до 256GB SSD6и 2TB HDD6за бърза работа и достатъчно място за дигитални мултимедийни колекции

•USB Type-CTMпорт с поддръжка на ThunderboltTM 3

•HDMI-out за свързването на втори монитор или телевизор

•HDMI-in порт за свързванес лаптоп и използване на красивия дисплей на ENVY AIO 27

Дисплеят HP ENVY Display осигурява ярки изображения в 4К резолюция за професионалните потребители 

Дисплеят HP ENVY 27s предлага модерен дизайн с тънка алуминиева стойка за по-добро „плаващо“ изживяване на 27-инчовия (68,58 см) диагонален 4K IPS панел с микро рамка. Поддръжката на AMD FreeSyncTM10 намалява накъсването и насичането на образа. Дисплеят покрива над 99% от sRGB цветовото пространство, гарантирайки спиращо дъха качество на изображенията в 4К. Разнообразните възможности за свързаност включват Display Port и HDMI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *