НовиниУслуги

Европейски ден на предприемача 2016 – „Добри практики и перспективи“ 4 ноември 2016 г.

Регистрация може да се направи до 31 октомври 2016 г., както и в деня на събитието

Европейският ден на предприемача е инициатива, която има сериозни традиции в Европа и има за цел да популяризира успешни модели за създаване и развитие на нови предприятия.

Министерство на икономиката, в качеството си на съорганизатор, Научноизследователския сектор на СУ „Св. Климент Охридски“ и Представителството на Европейската Комисия в България имат удоволствието да Ви поканят на 14-тия ежегоден форум за насърчаване на предприемачеството в България – Европейски ден на предприемача 2016 г., провеждащ се в рамките на Европейската седмица на МСП. Тази година форумът ще се състои в сградата на Представителството на ЕК в България, гр. София, като фокусът на „Европейския ден на предприемача 2016“ ще бъде върху добрите практики в предприемачеството и перспективите за неговото развитие, включително предоставяне на възможности за среща с потенциални инвеститори. Представители на финансови институции и на финансиращи програми ще направят преглед на актуалните възможности за подпомагане на предприемачеството, а стартиращи и напреднали предприемачи ще разкрият трудния път към успеха.

Регистрация за участие можете да направите на следния интернет адрес:  http://ede.uni-sofia.bg/registration.htm в срок до 31 октомври 2016 г., както и в деня на събитието.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *