post

През последните години Националната лотария се наложи като един от най-популярните формати за залагания у нас и мнозина се включват в различните игри, организирани от нея. А достъпът на информация онлайн улеснява и участието в тях по интернет. Ето най-важното, което трябва да знаем за нея.

Националната лотария е продължение на многовековната традиция на държавните лотарии, която води началото си от древен Китай и е била позната още през Античността и Средновековието. В България този формат навлиза преди малко повече от век.

У нас собственик на Националната лотария днес е Ню Геймс АД и това е един от най-добре регулираните сегменти изобщо, с регулатор – Държавната комисия по хазарта. Националната лотария разполага с лицензи за редица онлайн игри и онлайн залагания за спортни събития и др.

„Националната лотария е сред най-популярните формати у нас, тъй като тя е официална и много добре регулирана и същевременно предоставя множество възможности за печалба“ – споделят от уебсайта Betportal.bg, който предоставя разнообразни услуги за залагания.

Посетителите на портала могат да избират измежду разнообразните услуги и информация, свързани с футболните залози и други спортни залози, покер игрите, казино и т.н., както и с Национална лотария – 7777.bg.

На сайта е подробно обяснено всичко, свързано с регулацията на Националната лотария, възможностите за контрол над изразходваните в нея средства, за множеството различни игри, предлагани от нея, както и за формата Верижен залог, при който потребителите могат да единичен залог на няколко различни събития и да ги подредят в съответния печеливш ред.

„Верижните залози добавят тръпка и разнообразяват възможностите за участника, поради което стават все по-популярни напоследък“ – споделя потребителят Тодор Антонов, който вече изпробва активно новия формат – „Според мен Националната лотария е изключително приятна форма на забавление, а кой знае – ако имаш късмет, чрез нея можеш да промениш целия си живот.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *