post

Когато говорим за качествено месо, едно от най-важните неща, които трябва да знаем, е неговият произход. Фирмата на Васил Лазаров Вивекта внася на българския пазар висококачествени продукти от световно известни производители.

Фирмите, с които си партнира Вивекта, за дистрибуцията за България на замразени агнешки продукти са Silver Fern Farms Limited и AFFCO.

Silver Fern Farms Limited е базирана в Нова Зеландия мултинационална кооперация, която е най-голямата за обработка и търговия с добитък в страната. Компанията предлага висококачествено агнешко, говеждо, еленско и овнешко месо, известно по цял свят.  Основана през 1948-а година, компанията залага на грижата към добитъка в естествени екологични условия, за да предостави на клиентите си и техните семейства най-качествените продукти. Тяхната мисия представлява отдаденост към високото ниво на качество, опит и грижа. Те им позволяват да предоставят на света най-доброто от Нова Зеландия.

AFFCO е другата новозеландска компания, с която Вивекта си партнира. Създадена през 1904-а година, компанията гарантира на своите клиенти качество на добитъка и месните продукти. Днес тя преработва и изнася повече от 150 000 тона месни продукти всяка година.

Отгледан в прекрасните новозеландски земи, добитъкът расте здрав, а месото е екологично чисто. И двете компании се съсредоточават в опазване на заобикалящата ни среда.

Сега фирмата на Васил Лазаров Вивекта позволява на българските потребители да консумират агнешки продукти и говеждо шкембе с марките AFFCO и Silver Fern Farms Limited и на родна почва. Досегът до тези висококачествени продукти дава възможност на родните производители да вземат пример от екосъобразността на световните лидери в сектора.

Васил Лазаров и Вивекта БГ ЕООД предлагат на българския пазар също и охладено и замразено месо с марката Даниш Краун, замразени бланширани картофи от McCain Foods Limited, зехтин с ненадминатото испанско качество на Urzante, замразени зеленчуци от Aretol, както и пилешко месо, рибни продукти и много млечни изделия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *