post

Една от най-големите компании в сферата на бързи кредити у нас е MicroCredit. Тя отпуска навременна, лесна и достъпна финансова помощ на индивидуални потребители, на малкия бизнес и средния бизнес.

По техни данни от 2012 г. насам до момента имат обслужени над 200 хил. клиента, което прави по 40 хил. годишно или по 109 отпуснати бързи кредити на ден, като броим съботно-неделните дни, всички празници и официални почивни дни.

MicroCredit оперира на територията на цялата страна, като разполага с повече от 70 локални офиса с тенденция да се разрастват. Най-новите са позициониране на територията на супермаркети „Т Маркет“, което улеснява достъпа на клиентите до представителите на фирмата. За тези потребители, на което не им е удобно да посетят някой от офисите, MicroCredit предлага среща с кредитен консултант на живо или възможност за онлайн кандидатстване за кредит. Второто се осъществява на сайта на фирмата, като се попълва заявка и се изпраща автоматично. В мига, в който бъде получена, тя се разглежда от представител на компанията, който се свързва с кредитоискателя. Най-често това е кредитен консултант, с когото кредитоискателят може да обсъди всеки въпрос, който го интересува относно предлаганите бързи кредити – условия, вноски, лихви, гратисни периоди и т.н.

Работи се бързо, лесно и сигурно. Документацията е сведена до минимум, което ускорява процеса по одобрение на кредита максимално. Веднъж след като условията между кредитоискателя и кредитодателя бъдат уточнени, желаната сума бива получена от първия в най-кратък срок и по възможност в рамките на същия ден.

Тези предимства, в комбинация с вниманието на служителите и доброто отношение към всеки клиент превръщат Micro Credit в една от предпочитаните фирми за бързи кредити у нас. Постоянно предлага нови продукти и услуги, чрез които да задоволи потребностите на своите клиенти и да пази конкурентните си позиции. Спечелила си е името на доверен партньор от мнозина българи и все повече хора я предпочитат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *