post

Международната природозащитна организация WWF ще внесе с арт акция първите 100 000 подписа, събрани в световна кампания за спасяването на Национален парк “Пирин” и изпратени директно до премиера Бойко Борисов.

Всеки участник в кампанията призовава с личен имейл премиера на България да не допуска сегашния проект за план за управление на националния парк да влезе в сила. Проектът дава възможност за сечи на 60% върху територията на парка (при сега разрешени 0%) и на строежи върху 12,5 пъти повече площ от сега разрешеното.

Природозащитниците очакват премиера на България да приеме посланието на 100 000 пазители на Пирин. Те ще представят пред медии и продължението на кампанията wwf.bg/pirin.

One thought on “WWF ще внесе 100 хил. подписа за спасяване на Пирин в Министерски съвет

  1. Стига с тия фалшиви новини. Оказа се, че тия прословути подписи всъщност изобщо не са на българи, а на някакви африканци и аборигени, които дори не могат да посочат на картата, къде се намира България, а Пирин дори и на снимка не са го виждали. Стига някакви такива неграмотници са ни правили на малоумни и са ни лъгали. България е за българите не е за швейцарците или афринаците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *