post

Bet365 е сред гигантите в интернет хазартната индустрия. Този онлайн букмейкър предлага спортни залози от най-високо качество с куп пазари и високи коефициенти. В Бет365 може да залагате на спорт преди мач и на живо. Това обаче въобще не е всичко! Британският букмейкър предлага дългосрочни залози на спортни събития. Това са залози в бъдещето, за които трябва да имате добра преценка, за да спечелите. Дългосрочните залози в бет365 са за много спортове – футбол, тенис, баскетбол, волейбол и т.н.

Къде да намеря дългосрочните залози в bet365?

След като заредите сайта на бет365, трябва да цъкнете в ляво на вида спорт, на който искате да направите дългосрочни залози. Например искате да заложите на победител за сезона в английската Висша лига. Тогава от ляво цъкнете върху футбол. След това ще се заредят всички футболни турнири, за които бет365 има залози. Вие трябва да скролнете с мишката и да отидете най-долу на екрана. Там ще видите раздела „Антепост“ – това са дългосрочните залози в бет365. От тук ще видите, че може да залагате на залози за победител (за всички големи футболни първенства и турнири, както и по-долните им дивизии). Дългосрочните футболни залози обаче предлагат още куп опции като голмайстор, залози за дадена група на турнир, залози за това кои отбори ще изпаднат или няма да изпаднат, кой отбор ще завърши последен или пък даден тим да завърши в първите 4. Например сте сигурни, че Челси ще завърши в първите 4 в предстоящия сезон в Англия. Тогава може да направите залог в сайта след регистрация в бет365, но коефициентът за това съответно няма да бъде много висок. Вие може да комбинирате с друг вид подобен залог и да съберете добър коефициент в крайна сметка.

Дългосрочните залози на тенис и баскетбол също са много добре покрити. На тенис може да залагате за бъдещия шампион на всички турнири от Големия шлем, както и на отборното първенство Купа Дейвис. На Баскетбол в раздел “Дългосрочни” винаги може да прогнозирате кой отбор ще стане шампион в НБА или в отделната конференция. Също така бет365 предлага и залози за европейски и световни първенства, както и за водещите турнири в Европа.

Най-голямото предимство на дългосрочните залози е, че може да заложите на по-високи коефициенти, тъй като преди началото на всяко първенство коефициентите са по-големи за фаворитите, а в течение на шампионата те може да спаднат.

Тагове / Tagged

One thought on “Дългосрочни залози Bet365

  1. Ние също предпочитаме дългосрочните залози особено за краен изход на някое първенство – например Италианското. Тази година отново заложихме на Ювентус. Чудесна статия. Поздрави.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *