post

И тази година колекцията мъжки обувки на Hush Puppies предлага страхотни модели – стилни, мъжествени, с присъствие, запомнящи се.

Тези мъжки обувки са наистина доста по-различни от повечето, които можем да видим зад витрините и по улиците. Разнообразието от модели се отличава с богата гама от цветове – свежи, супер свежи или по-семпли, а стиловете варират от официален, до спортно-елегантен или съвсем ежедневен.

Собствено излъчване! Въпреки огромният избор обаче, автентичният фасон, характерен за световноизвестната марка, се забелязва при всеки модел. А кое е типичното за Hush Puppies? Приятният, небрежен стил, разбира се, който провокира усещане за комфорт и свобода. Той се забелязва дори в по-официалните модели, придавайки им една идея непринуденост.

Не на официалностите! Едни от най-търсените модели мъжки обувки на Hush Puppies, са онези, които отлично се вписват в модерната, градска, ежедневна обстановка. Явно че заради незадължаващото си излъчване, те се харесват на повечето мъже, които искат да бъдат стилни, но без присъствието на натрапващите се, прекалено официални елементи.

Високо качество и гарантиран комфорт! Освен първокласна визия, Hush Puppies предлага и оптимален комфорт за ходилото. Само естествени и изключително меки материали, в които кракът диша и може да се движи максимално свободно; форми, които насърчават стъпалото да бъде в здравословна позиция през целия ден; специални, пружиниращи подметки, блгодарение на които тежестта на тялото е така разпределена, че да не се усеща умора и тежест. Друго предимство е, че специалните материали, от които са изработени обувките, не се захабяват и не задържат петна и влага, поддържат се лесно и могат да запазят свежия си вид за дълго, независимо колко често ги носите.

Те са наистина легендарни! През 1958 г. Hush Puppies е новоизгряващата звезда в обувната индустрия. Още с появата си преди цели 60 години, американският лейбъл провокира с новаторството и автентичния си стил, които завладяват хора от различни социални слоеве и общности. Не след дълго марката става толкова харесвана и популярна, че дори звезди от музикалния шоубизнес, модни дизайнери и други известни личности предпочитат да бъдат с Hush Puppies на своите изяви.

Бъди и ти част от легендата с Hush Puppies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *