post

Всяка жена е длъжна да притежава в гардероба поне един чифт ярки неща с един модел, независимо дали раирани панталони, сака или ризи във флорални мотиви. Те трябва да могат да се комбинират помежду си. Най-простото правило в съчетание със сложни цветни изображения е да следваме модните тенденции. Научете за мода в цветовете есен-зима 2017-2018: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/дамска-червена-рокля-по-тялото-20105408.

Неутрален сив

Спокоен, траен и съществен, той се вписва в модерната цветовата палитра на есенно-зимния 2017-2018. За да е твърде скучен, неутрално сиво може да се избира в сребристи и металически отблясъци или да се комбинира с други цветове като бяло, черно, кафяво, тъмно синьо. И все пак внимавайте да не заприличате на “сива мишка”.

Смърч или ела

Друг модерен нюанс предстоящ да бъде актуален в студения сезон е цветът нарича Убит Смърч или сенчеста Ела. Хубавото на този тъмно зелен тон е спокойствието и тишината, в същото време той дава на своята притежателка благородството и превъзходство.

Златна липа

Хармоничното съчетание на последните топли слънчеви лъчи, избледняващи в зелено и златна есен са се обединили в модерен нюанс нарича Златна липа. На пръв поглед може да изглежда, че цветът не е много подходящ за студения сезон, но е необходимо да се разгледа тълкуването на кожа, туид, вълна, кадифе като цветове. Само така на 100% ще се превърне в собственост на този сезон.

Марина или Харбър

Невероятно хубав и богат цвят „Марина“ е вторият син цвят от есенно-зимната палитра за мода 2017-2018 година. Според мнозина, сянката на най-очакваният от всички цветове на сезона е точно тази. Отличава се с индивидуалност, но не играе “първа цигулка” в модерният начин на тоалети. Напротив, благодарение на способността си да се слее напълно с друг цвят на кожата, тя има специално превъзходство.

Есенен клен

Усъвършенстването на най-модните цветове на сезона есен-зима 2017-2018, създава и една интересна по своята същност комбинация между оранжево и синьо, наречена Есен клен. Този цвят е събрал в себе си всички есенни цветове жълто, оранжево и лилаво. Той е топъл, дълбок, мек, а дори и малко по-ярък. Най-хубавото е есенен клен е съчетанието с едно докосване на модерната Марина, в тандем с изцяло на есенно настроение. От значение е и материята на дрехата. Вижте за памучни рокли: http://fashioncolors.eu/drehi-etiket/памучни-рокли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *