post

Нов онлайн проект ще популяризира туризма в селските райони на България и Балканите. Платформата обединява информация за събития, забележителности, маршрути, автентични храни и вино, които са встрани от масовите туристически трасета. На сайта ще намерите и портрети на вдъхновяващи хора, чиято мисия е да направят селските райони по-добро място за живеене и пътувания, съобщава agro.bg.

Засега сайтът е с версия на български език, предстои пускането и на английски. Това ще позволи информацията да бъде достъпна за по-широка публика зад граница и за чужденци, които искат да посетят България и Балканите.

“Ние сме пътешественици по мисия и по душа. Затова решихме да споделим пътуванията и приключенията си с повече хора, които обичат да се отклоняват от масовия туризъм и да откриват нови места. За нас крайната цел на едно пътуване никога не е само една точка, до която стигаш по точен план. Искаме да накараме хората да пътешестват като откриватели.”, коментира Гавраил Гавраилов създател на онлайн платформата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *