post

Днес екологията и опазването на различни защитени видове животни се налага като все по-важен елемент от обществения живот. Това сякаш се отрази и на бизнеса с дрехи от естествена кожа.

Първоначално изглеждаше, че модната индустрия ще бъде сериозно засегната от тази тенденция, но тя изглежда намери решения, които предоставят чудесни възможности за открояване със собствен стил, без да се налага клиентите да носят на гърба си нещо, което е било живо.

Еко кожата е едно от тези иновативни решения, което се налага с все по-бързи темпове в редица страни по света. И България не прави изключение от този тренд.

„Отчитаме нарастващ интерес към търсенето на продукти от еко кожа и очаквам този интерес тепърва да се засилва през следващите години“ – споделя представител на сайта за облекло и модни аксесоари Магазин Monic. Според него, сред причините за това са именно все по-ясно изразеното екологично самосъзнание на хората, както и по-достъпните цени на продуктите от еко кожа.

Отчитайки тенденциите, онлайн магазинът е създал цяла отделна категория „Еко кожа“, която включва богато разнообразие от дамски елеци, палта, шалове и шал яки, както и редица други продукти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *