post

Ако сте решили, че изработка на сайт е едно от значимите неща за Вашия бизнес през 2018, ще е хубаво да разгледате някои от премиум темите за WordPress в мрежата. Защо акцентираме на WordPress? Това е една от най-интуитивните платформи за изработка на сайт, даваща възможност за много лесна промяна и допълване на съдържанието в бъдеще, дори от хора, които не са програмисти. Също така, тази платформа дава възможност за инсталиране на богата гама от плъгини, които да улеснят работата Ви.

В тази статия са подбрани теми, които към настоящия момент са най-добрите според нас.

Suffice

surface

Suffice е една от най-гъвкавите теми за WordPress. Тя е много добре структурирана, с атрактивен дизайн и невероятно функционална тема като цяло при изработка на професионални сайтове. Suffice предлага опростен, но функционален дизайн, който е лесен за използване и не обърква потребителите. Ако я изберете, това най-вероятно ще е последната тема, която ще ползвате.

 

 

Flash

flash
Flash е тема с безкрайни възможности за персонализиране и адаптация, независимо от сферата на дейност на бизнеса. В допълнение, предлага интересен дизайн, подходящ за много приложения, включително бизнес, онлайн магазин, ресторанти, университети и други.

 

 

 

Spacious Pro

Spacious Pro е една от най-добрите универсални теми за WordPress, създавана някога. Безплатната версия Spacious е сред най-популярните теми през 2015, 2016, 2017, а и през 2018 с над 70 000 активни инсталации. Темата е естетически издържана, с много възможности за работа, както и за оптимизация. Въпреки това темата остава лесна за използване.

ColorMag Pro

colormagТова е една от най-обичаните теми за изработка на сайт с WordPress. Тя предлага невероятен дизайн, който е изграден по подобие на списание и много силна поддръжка. Тази тема дава възможност за създаване на завършено онлайн списание за нула време. Темата се адаптира перфектно към всяка форма на дисплей, за да изглежда добре независимо дали се гледа на телефон, таблет или компютър.

 

 

eStore Pro

estore

Цена за изработка на сайт чрез WordPress:

Ако планирате да създадете онлайн магазин, чрез който да реализирате своята продукция онлайн, eStore Pro е перфектната тема за вас. Тя Ви дава възможност да създадете онлайн магазин бързо и лесно. Създадена е от професионалисти с дългогодишен опит в сферата и предлага функционален и лесен за използване интерфейс, който да предразположи клиентите да купуват.

Кой може да изработи уеб сайт на WordPress:

Ако сте избрали как искате да изглежда Вашия онлайн магазин, но се затруднявате с реализацията можете да се обърнете за изработка на сайт към SEOMAX.BG. Kакто можете да се възползвате и други онлайн маркетинг услуги като: SEO оптимизация, Facebook и Google реклами и поддръжка на сайтове и онлайн магазини. Те ще Ви помогнат да реализирате идеята си, а също така ще поддържат сайта Ви в бъдеще.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *