post

Ефбет е първият и същевременно най-големият български букмейкър в интернет пространството, който непрестанно увеличава клиентската си база, благодарение на различните си примамливи предложения, едно от които е бонус предложението за нови играчи, което се предлага на всяка нова Efbet регистрация.

За да имате право да вземете бонуса, трябва никога до сега вие или член на семейството да не сте имали Efbet регистрация.

Какво представлява Ефбет начален бонус?

Началният бонус е средство за привличане на клиенти в букмейкърските къщи, което е широко разпространено сред операторите и, както вече разбрахте, се предлага и от родния букмейкър.

Ефбет начален бонус е 25% от първия депозит, което означава, че като бонус ще получите една четвърт от парите, които внесете по сметката си с първия депозит.

Пример: Внасяте по своята Ефбет сметка 200 лв. 25% (или една четвърт) от 200 лв. е точно 50 лв. и това ще бъде размерът на вашия бонус.

100 лв. е максималният лимит на бонуса, а това от своя страна означава, че дори и да внесете повече от 400 лв., няма да получите повече от 100 лв.

Както вече може би и сами пресметнахте, за да вземете 100 лв. от началния бонус на Ефбет, трябва да направите депозит за 400 или повече лв.

Превъртане на бонуса

Клиентът ще може да изтегли своите печалби от бонуса след изпълнението на условието за разиграване, а именно:

Размера на бонуса х 3 + размера на депозита х 3.

Пример: Имаме депозит за 200 лв. и сме получили полагащия се бонус в размер на 50 лв. Сметката показва, че за да превъртим бонуса трябва да съберем фишове на обща стойност:

50 х 3 + 200 х 3 = 750 лв.

Относно превъртането важат няколко ограничения:

Не важат залози с коефициент под 1.50
Не важат залози на пазарите Азиатски линии, Draw No Bet, Азиатски хендикап и пазарите, включващи някакъв вид Четно/Нечетно залози
Не важат залози, при които е използвана функцията Кеш Аут
30 дни е срокът, в който превъртането трябва да бъде приключено

Как да вземем бонуса?

1. Създайте Efbet регистрация
2. Направете депозит по сметката си (подробно описание на първите две стъпки ще получите във Fbet.bg)
3. Бонусът ще ви бъде преведен и можете да стартирате превъртането!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *