post

Търсачите на промоции отново имат възможност да получат качествени стоки на изключително достъпни цени и да се информират за най-изгодните предложения на пазара. Това е възможно с новата брошура на една от водещите европейски вериги с хипермаркети – Била.

 

Тя е достъпна на сайта Promobroshura.com, който събира на едно място брошури на популярни търговски вериги и онлайн магазини у нас. Проектът през последните години се наложи като предпочитано място от българските потребители за сравняване на оферти и достъп до най-новите промоции и най-изгодните цени в онлайн пространството.

 

Брошурата на Била включва разнообразни продукти от различни подсегменти на бързооборотните стоки, сред които колбаси и други месни продукти, тестени изделия и брашно, лютеница, напитки и какво ли още не. Най-изгодните продукти със снимки и информация за тях са удобно достъпни в електронната брошура на компаняита.

 

Стратегията на Promobroshura.com e проста – онлайн проектът се опитва да събере на едно място всички най-изгодни предложения на родния пазар, както и актуална информация за промоции, кампании и отстъпки на различните брандове.

 

Всичко това позволява на потребителите на сайта да виждат и лесно да сравняват цени и продукти, докато стоят удобно в домовете си, да изпращат линкове на познати и да се консултират с тях за дадена покупка. Интересът към сайта от българските уеб потребители нараства устойчиво през последните години и с времето той се е превърнал в своеобразна „социална мрежа“ за отстъпки.

 

Използвайки сайта потребителите могат бързо и лесно да вземат информирано решение за своите нужди и предстоящи покупки и в крайна сметка те пристигат много по-информирани в предпочитания от тях търговски обект, от който закупуват продуктите, които са избрали. Без да се налага да се лутат из щандовете, да мислят на крак, стоейки пред един или друг рафт. И разбира се – избягвайки възможността да отидат за определени продукти, а да си тръгнат от магазина с много повече спонтанни покупки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *