post

Системата за доставки е съществена част от управлението на всяка фирма и бива пряко свързана с доброто управление на складовото стопанство. В случай, че вие самите заемате длъжност в отдела за Доставки, то днешната ни публикация със сигурност ще ви бъде от полза. Предстои ви да прочетете за изключително бърз начин, по който можете да усвоите нови компетенции, свързани с работния процес. Ако провокирахме интереса ви – продължете да четете, за да ви разкажем повече.

Не е тайна, че всеки модерен човек се стреми да бъде достатъчно добър в това, което прави, т.е на работното си място. Ако и вие имате амбицията да подобрите производителността си и да се издигнете в професионален план – от supplychain.bg ви предлагат такава възможност. Организираната от тях Тренировъчна школа Доставки дава преимущество на всеки записал се да бъде един ход напред. Това става именно чрез усвояването тънкостите на професията, която упражнявате. А както е известно, за отдел доставки и неговите функции бихте могли да прочетете много на теория и онлайн. Практическата част обаче трябва да бъде предадена по старомодния начин – от човек на човек и за по-лесното ѝ усвояване тренировъчната школа доставки е изградена от три модула.

Всеки модул разгръща пред присъстващите голям обем от информация, която се разглежда детайлно и се отнася до конкретно йерархично ниво от звено Доставки. Например, ако работите в сферата на общото снабдяване, то ще научите повече подробности за длъжността си, ала също и за останалите работни позиции каквито са например Специалист снабдяване, Продуктов мениджър, Мениджър снабдяване и други. По време на участието ви в тренировъчната школа ще разисквате конкретни казуси от реалната работна среда и ще се запознаете с нови похвати за по-лесно осъществяване на работния процес. Можете да използвате тренировъчната школа доставки също за задаване на всички въпроси, които ви вълнуват.

Не пропускайте да научите повече за най-бързия начин да подобрите компетенциите си с Тренировъчна школа доставки от сайта на организаторите – supplychain.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *