post

Какво знаете за ролята на складовото стопанство в предприятието и искате ли да се развивате в тази сфера на дейност? Ако отговорът ви е утвърдителен, то определено ще ви бъде любопитно да узнаете, че вече има начин за бързо усвояване на практически знания в областта. Какъв е той – предстои да ви разкрием в настоящата публикация.

Както е известно, предприятие без складови помещения трудно би могло да съществува. Именно за правилната организация на склада и стоките отговаря и складовото стопанство.

Ако вие сте складов работник или пък Мениджър склад, със сигурност сте наясно как стоят нещата по време на работния процес. За съжаление, трябва да отбележим, че колкото и добри да сте в своята сфера на дейност – винаги може да подобрите начина си на работа. Във връзка с възможностите за това от supplychain.bg – сайтът за бизнес консултации, ви предлагат да се запишете в тяхната Тренировъчна школа складово стопанство. Именно чрез нея бихте могли за кратък период от време да получите нови компетенции, които да използвате непосредствено след обучението и на работното си място.

Организираната тренировъчна школа по складово стопанство се състои от четири на брой модула, като всеки един от тях разгръща различно йерархично ниво от звеното. Вие може да се запишете за всеки един от модулите непоследователно. В случай обаче, че идеята ви е да надградите познанията си по възможно най-пълноценния начин – започнете от първия модул. Организаторите са се постарали да наблегнат най-вече на практическите обучения, по време на курса. Всяко едно занятие от тяхната тренировъчна школа преминава под формата на консултация, като имате възможност да попитате за всичко, което ви интересува и съответно да научите кои са тънкостите на професията, която упражнявате.

Записвайки се за тренировъчната школа складово стопанство вие ще разигравате различни казуси от работната среда, ще получите нови компетенции и практически знания, които ще може да приложите свободно на работното си място. Повече информация за обучението и как да се включите в него ви очаква на supplychain.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *