post

Във футболните залагания онлайн има голяма вариативност и много пазари, от които понякога на даден играч е доста трудно да избере ма какво да заложи. Залозите на корнери са сред най-популярните опции за залагане на футболни мачове и големите онлайн букмейкъри предлагат на своите клиенти много пазари на корнери. Както за всяка опция и всеки залог, вие трябва да имате добри стратегии при залозите на корнери, за да печелите от тази опция. В противен случай сте обречен на провал!

Често може би се чудите какъв залог да направите – дали да прогнозирате повече корнери до почивката или за целия мач. Със сигурност ви се е случвало да изберете грешната опция и да съжалявате. Заедно с BetPortal.bg сме ви подготвили няколко съвета за залозите на корнери и ще ви предложим няколко добри стратегии за залагане на тези опции.

Страетегия за залози на корнери за първото полувреме

Доста букмейкъри предлагат залози за брой корнери до почивката. Най-често тези опции са над 4.5 или над 5.5 азиатски корнери. Също така може да намерите някъде и залог за време за първия корнер – дали ще има ъглов удар до деветата / десетата минута. Това обаче нека да остане на заден план. Винаги си струва да търсите „оувър“ на корнерите до почивката, когато играе някой силен отбор срещу по-слаб съперник. Например в домакинството на Челси срещу Уест Хем или визитата на Арсенал на Борнемут. Тук се очаква натиск от по-силния отбор в първите минути. Все пак ако падне гол, това може да не е добре за вашия залог. Разбира се има вероятност губещият отбор в резултата да тръгне да атакува и той да направи корнери, които да ви помогнат за успеха, така че в този случаи отново ще спечелите.

Стратегии за залози на корнери на живо

Много добре може да спечелите от залози за корнери на живо. Вие просто трябва да изчакате подходящия момент да направите вашия залог и да имате малко късмет. Доста лесно се печели при корнери на лайв в последните двадесетина минути. Е, вие трябва добре да изберете и проучите мача, на който залагате. Не може просто да отворите някоя среща на живо във вашия букмейкър и да прогнозирате на сляпо. Най-добре е да намерите мач, в който по-силният отбор и фаворит преди мача изостава в резултата. Тогава в 80% от случаите залозите за корнери са печеливши. Губещият отбор ще търси изравняването и ще прави атаки, което е логично да води до корнери.

Също така може да направите залог на живо за корнери, когато видите, че линията в момента е много по-ниска от първоначалната. Например на даден мач за полувремето линията за корнери е била над 5, но след петнадесет минути игра няма ъглов удар. Тогава на живо линията за корнери ще е най-вероятно над 3 и това е моментът да заложите.

Ако искате да прочетете още няколко стратегии преди да започнете да залагате, посетете сайта BetPortal.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *