post

Балканският гигант в производството на млечни продукти Imlek инвестира в технологичните иновации на Milestone, за да осигури безопасна работна среда за служителите си, както и да повиши качеството на производствените си процеси.  Компанията, която оперира на пазарите в Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина и Македония, се похвали със спад на липсите на складови наличности, както и с намалелите случаи на произшествия, причинени от оператори на мотокари.

Imlek се е изправяла пред редица случаи на вътрешни и външни инциденти, както и случаи на вандализъм, но със софтуера на Milestone, конкретното време и място на инцидента са бързо достъпни, обхватът на камерите е по-голям, а инструментите за анализ са с много по-богати възможности за отдалечен достъп.

„Главното преимущество е, че можем да достъпим до която и да е камера или запис на всяко място в компанията ни. С предишните системи,  DVR-и, имахме достъп до камерите само локално. Откакто прилагаме решенията на Мilestone, сме спестили много време и финансови ресурси. Системите повишават нашата ефективност, позволявайки ни да намалим кражбите и вандализма. Предоставят и една чудесна възможност за превенция и обучения на персонала.“, сподели Радиса Кнежевич, завеждащ сектор „Безопасност“ към Imlek.

Бизнесът на Балканите започва да осъзнава все повече ключовата роля на системите за видеонаблюдение, както и повишаването на ефективността и оптимизирането на финансовите ресурси, които те носят на компаниите. Именно затова, световният лидер в софтуера за видеонаблюдение, Milestone Systems, избра Белград за домакин на първото по рода си събитие „Milestone Integration Day Serbia“. Целодневната технологична конференция ще се проведе на 12 юни 2018 г., като една от най-очакваните темите ще бъде „Умните и Безопасни градове на бъдещото“, а гостите ще научат как иновативните решения на  Milestone могат да им бъдат от полза при генерирането на нов бизнес, ще получат по-добро разбиране за това как да конфигурират, поддържат и отстраняват проблеми със системите за наблюдение Milestone XProtect® и още много. Повече за самото събитие можете да видите тук: https://www.milestonesys.com/events/events-and-webinars/milestone-integration-day-serbia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *