post

Моят е дом е моята крепост… или крепостта е там, където има интернет? Във века на неотлъчно заобикалящите ни технологии, е немислимо да се приберем у дома и да изгубим всякаква връзка със света навън. Днес комуникацията е по-важна за всички нас от когато и да било. Ето защо домът не е дом, ако не ни позволява да общуваме с приятели, да черпим информация или просто да се забавляваме, гледайки любимите си сериали и предавания онлайн.

Ето защо Cooolbox предлага все повече решения за интернет за дома.

Водещият доставчик дава възможност за ползване на интернет от всички членове на семейството или домакинството и то без скоростта му да пада. С услугите на фирмата получавате буквално мигновен достъп до видео обучения и онлайн курсове. Но това не е всичко – има широк потенциал за превръщане на домовете в “умни къщи”, което позволява лесно управление на всичко в тях от разстояние. Така, например, можете да включите климатика и да охладите жилището, още преди да сте се прибрали от работа!

Cooolbox обещава на потребителите също така свобода за мигновено общуване, без оглед на разстоянията. Тази свобода дава шанс на всеки един човек да разкрие творческия си потенциал пред целия свят. Виждаме и още един вид свобода – от обвързване със срочни договори. И то във време, когато все повече компании ни завързват ръцете с дребни шрифтове и клаузи, при които прекратяването на един договор може да се окаже неочаквано трудна и времеемка задача.

Най-хубавото е, че фирмата работи с гига скорости. Така ще имате невероятната възможност за сваляне на HD филми за броени секунди! Получавате, освен това и незабавен достъп до приложенията в “облака”. Стрийминг на 4К видеa и гейминг в реално време без прекъсване и закъснение са сред другите услуги, които доставчикът ви предоставя за целите на вашето максимално удобство.

Избирайки някое от страхотните решения за дома на Cooolbox, ежемесечно вие ще получавате високоскоростен интернет и лесна и бърза връзка със заобикалящия ви свят. Наравно с това ще можете да се радвате на телевизия с кристално качество и достъп до любимите ви канали, които обогатяват културата ви и в същото време ви помагат да се забавлявате след края на тежкия работен ден, когато се нуждаете единствено от спокойствие и добро настроение.

Пакетите за дома идват с безсрочен договор, който ви помага да се чувствате спокоен и удовлетворен човек. Това е така, защото компанията цени приятелските отношения със своите клиенти и не иска да ги заробва – дори напротив. Тя се стреми да насърчава тяхната креативност, експериментирането в търсене на най-добрата оферта и желанието за прекарването на пълноценно време у дома и с най-близките хора.

Фирмата избира да не иска инсталационна такса, защото парите не са всичко. Далеч по-съществено е искреното удовлетворение на клиентите, които, от своя страна, вече са се уморили от злоупотреби с тяхното доверие и искат просто да знаят за каква услуга плащат. Удоволствието от предлаганите услуги е на първо място за Cooolbox!

Доверете се на доставчик, който е загрижен за вашия комфорт у дома и иска да ви предостави възможно най-подходящите оферти за работа и забавление. Няма да съжалявате!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *