post

Bridgestone обяви, че две от линиите гуми на компанията са избрани за оригинално оборудване на изцяло новото, трето поколение BMW X3. Продължавайки дългогодишните си отношения с BMW, Bridgestone осигурява гама от гуми в 11 различни размера от моделите им Alenza 001 и Blizzak.

“Дизайнът и приложението на гумите са от решаващо значение за осигуряването на максимална ефективност на автомобила”, каза Шанън Куин, президент „Оригинално оборудване” САЩ, „Продажба на потребителски гуми” в Канада, Bridgestone Americas Tire Operations. “Bridgestone има дългогодишни отношения с BMW и нашите инженери работиха съвместно с тях, за да разработят новаторска технология за гуми, работеща с производителност, изключително за BMW X3.”

Bridgestone Alenza 001 е предназначена за BMW X3 с диаметър на джантата 18″, 19″, 20″ и 21″. Избрани модели ще бъдат с гумите Alenza 001 с технология “run-flat”. Гумите Bridgestone Alenza 001 са специално конструирани, за да осигурят прецизно управление и удобство, луксозно пътуване по магистрали в мокри и сухи условия.

Гумите Premium Bridgestone Blizzak LM-001 ще оборудват моделите на BMW X3, продавани на определени европейски пазари, където се изискват зимни гуми през определени месеци. Гумата Blizzak LM-001 ще бъде снабдена със стандартна или run-flat технология, която предлага сцепление и изпълнение при сняг и тънък лед. Гумите Blizzak LM-001 също ще бъдат на разположение като одобрени от BMW за замяна гуми за собствениците на BMW X3, които живеят в райони, където студените температури и сезонните условия на шофиране изискват гума, която осигурява уверено зимно представяне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *