post

На 8 юли Русе посреща Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

 

Следващата спирка на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour e на 8 юли в „ Малката Виена“ – именно град Русе. На площад „Свобода“, точно в 20:00 часа, всички верни фенове на българската музика ще имат възможността да чуят на живо Криско, Pavell & Venci Venc’, СкандаУ, 4Magic, Михаела Маринова, DARA, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и TITA.

40 почитатели на всички изпълнители ще имат възможността да се срещнат лично с тях зад кулисите на любимото музикално турне и да се снимат с тях за спомен. Правилата на играта могат да видят на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria.

До момента турнето премина през три града. 50 000 верни фенове на родните изпълнители се забавляваха на концертите и имаха възможността да се снимат и да вземат автографи от своите фаворити.

Следващите дати са във Варна на 11-и и Бургас на 14-и, а след това всеки ще се отдаде на заслужена почивка до концерта в Банско на 1-и септември.

Повече информация можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria

40 фена ще се срещнат лично с Криско, Pavell & Venci Venc’, СкандаУ , Михаела Филева и други в Русе

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *