post

Системата на Кока-Кола се включва в отбора на „Да изчистим България заедно“

 

На 12 август семейства и приятели от Бургас ще споделят морски грил емоции. От 10:00 часа пред Пантеона в Морската градина всички гости ще могат да се впуснат във вкусни грил-изкушения, игри и активности с техните близки и леденостудена Coca-Cola.

Специален гост на събитието ще бъде талисманът на инициативата „Да изчистим България заедно“ Зеленко Зеленков, който заедно с организаторите ще насърчи всички присъстващи да дадат своя принос за по-чиста природа. Тази година, като част от своя дългогодишен ангажимент за „Свят без отпадъци“, Кока-Кола в България и „Да изчистим България заедно“ обединяват сили и влизат в един отбор на 15 септември.

До 2030 г. системата на Кока-Кола по света си е поставила за цел да подпомага събирането и рециклирането на еквивалента на всяка продадена бутилка или кен, за да постигне 100% оползотворяване на отпадъците, както и да разработи 100% рециклируеми опаковки. За постигането на тези цели компанията ще работи заедно с местните общности, бизнес партньори, своите клиенти и потребители, за да обърне внимание на проблеми като изхвърлянето на използваните опаковки и отпадъците сред природата.

Coca-Cola Chill & Grill продължава до 22:00 часа с кулинарни демонстрации от чаровната Сандра Алексиева от 1001 рецепти и bistro.bg и популярната от малкия екран Даниела Колева. Двете дами ще споделят своите тайни от кухнята и ще приготвят на живо вкусни и лесни ястия за цялото семейство. От 12:00 до 19:30 часа, в специално обособената Simply Tastly зона, всеки от гостите ще може да покаже своите кулинарни умения и да приготви грил по свой вкус. Всеки любител, включил се в къта за самостоятелно готвене, ще има възможност да спечели награда.

Актьорът Ники Станоев ще забавлява посетителите и ще се погрижи за горещото настроение по време на Coca-Cola Chill & Grill. През целия неделен ден ще има разнообразни активности като стрелба с лък, игра с топка и препятствия, скачане с чували, теглене на въже и други групови игри, в които могат да се включат малки и големи.

За финал на грил празника Вили Стоянов и The Old School Trombone ще раздвижат публиката с характерно джаз звучене, а Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ ще бъдат десерта на събитието.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *