post

NESCAFÉ® 3in1 за пореден път ще презареди младите за приключения!

 

В края на забързаната работна седмица, на 28.09 точно в 15:00 часа в Градската градина, до площад „Александър I Батенберг“, столичани ще могат да презаредят за приключения с чаша ароматно кафе. По случай финала на кампанията „Ние решаваме!“, посветена на младото поколение, която се финансира от Министерството на младежта и спорта и се осъществява в партньорство с NESCAFÉ® 3in1, за всички посетители ще бъдат осигурени забавни активности, уникални фотографии, кафе миксове и концерт на някои от най-популярните музикални изпълнители.

Ще залеем градската градина с над 500 литра ароматни кафе напитки в приятна компания и хубава музика. Всеки посетител ще може да се наслади на разнообразие от вкусове на NESCAFÉ® 3in1, включително и да закрият летния сезон с фрапиращото NESCAFÉ® 3in1 Frappé. Тези от тях пък, които искат да запечатат момента, ще бъде осигурена фото-будка за снимки с персонализирано послание. Подобаващ финал на петъчния ден ще настъпи в 19:00 часа, когато сцената в Градската градина, до площад „Александър I Батенберг“ в София, ще се разтърси под звуците на хитовете на Pavell & Venci Venc’, Михаела Маринова, Ева Пармакова и други любими български изпълнители.

Това е последното събитие от младежкия фестивал на кампанията „Ние решаваме!“, която се фокусира върху борбата с агресията и различни форми на зависимости сред младите. Изпълнителите подкрепят социалната идея със страхотната си музика и със специални послания. След успешното турне из страната (Бургас, Пловдив и Благоевград), кампанията се спира за незабравим финал в сърцето на София.

Чрез участието си в тази инициатива, брандът NESCAFÉ® 3in1 остава верен на своята мисия: да създава позитивно настроение и да презарежда младите за нови приключения. А какъв по-подходящ начин да изпратим лятото от този?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *