post

Бъдете различни, смели и креативни. Дайте свобода на въображението си, залагайки на декорация за дома си от www.fototapeti24.com. Това е електронният магазин на фирмата Фототапети 24, която предлага различни видове фототапети на Fototapeti24.com от водещи европейски марки и производители, които са лидери в тази област. Най-новото изобретение на интериорния дизайн са 3D фототапетите. Те са модерни, цветни и изпълнени с динамика и живот. С помощта на модерни технологии, производителите създават впечатление за абслютно реална картина. Те съчетават в себе си красиви багри, шарки и декорации, които провокират въображението на мозъка. С такъв вид фототапети имате възможност да разнообразите и съживите дома си с цветове, създавайки една по-модерна атмосфера.

Fototapeti24.com - фототапети за декорация на дома ви

В каталога на онлайн магазина можете да се насладите на богата продуктова гама на различни тематики – кадри на диви и питомни животни, живописни природни пейзажи, спиращи дъха морски и летни изображения, фотографии от любимия ви град – романтични картини на Париж, градски образи на Лондов, красотата на Венецианската архитектура, малки китни криволичещи улички, големите и впечатляващи сгради на мегаполиса Ню Йорк и други. Има толкова голямо разнообразие, че няма клиент, който да не намери себе си в някое от тези уникални изображения.

Предлагат три размера 3D фототапети, от които имате възможност да избирате. Доставката на всеки арткикул от магазина на Фототапети 24 е безплатна и се извършва в максимално кратки срокове. Най-често получавате пратката си до 1 един работен ден, а ако направите заявка на сайта преди 15:00 часа, получавате фототапета още на същия ден. Фирмата работи с куриерските услуги на Спиди, което допълнително улеснява клиентите, защото това е голяма компания, която има офиси в цялата страна.

Безплатна и бърза доставка, достъпни цени и качествени материали са само част от преимуществата на www.fototapeti24.com. Всички материали са екологично чисти и са подходящи за дома ви. Продуктите са лицензирани и сертифицирани. Картинните изображения се печатат с първокачествен HP латексов печат на специална хартия, което гарантира за детайлен и реалистичен фотопечат без блясък с много добра устойчивост на пряка светлина. В зависимост от размера, който поръчвате, 3D фототапетите са разделени на определен брой равни части, навити на руло. Към комплетка получавате и безплатно лепило.

На сайта можете да видите инструкции за правилнно поставяне в няколко стъпки. Следвайки постепенно и внимателно указанията, ще ви остане само да се насладите на реалистичната картина.

Има няколко важни особености, които трябва да знаете. При лепенето трябва да има застъпване на всяка една от частите около 1см, защото при поставяне на тапетното лепило, хартията се мокри и се разкисва, което допълнително я разширява с няколко милиметра, а след това при изсъхването, хартията отново възвръща стандартните си размери. Изберете стена, която да е максимално глатка и без неравности. Но въпреки всички тези особено значими подробности, не се изисква диплома, за да залепите 3D фототапет.

Разгледайте предложенията в каталога на онлайн магазина на сайта им www.fototapeti24.com. Там можете да научите повече както за фирмата, така и за видовете декорация, които предлага. Побързайте, защото има специални оферти и намаления, които може би са точно за вас. Използвайте фототапети за декорация на дома ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *