post

 

 

Специално за старта на сезона в MotoGP* А1 предлага ексклузивно у нас най-новите модели на камерите GoPro със специален промо калъф, посветен на легендата в моторните спортове Валентино Роси.

 

Промоционалният комплект е наличен в онлайн магазина на А1, като GoPro Hero 7 Black може да се закупи за 869,99 лева в брой или 39,99 лева на изплащане, GoPro Hero 7 Silver за 669,99 лева в брой или 31,99 лева на изплащане, а цената на GoPro Hero 7 White е 469,99 лева в брой или 21.99 лева на лизинг. Офертата важи за всички клиенти на А1 при подновяване на настоящия  си абонаментен план с нов двугодишен договор.

 

GoPro Hero 7 Black е най-добрият GoPro модел, създаван някога. Подходящ е феновете на екстремните спортове и преживявания. 7 Black разполага с автоматична стабилизация и сменяема батерия. Камерата е 12 MP, водоустойчивa e и може снима видео със скорост от 240 кадъра в секунда. Също така разполага с GPS и Wi-Fi, които позволяват стрийминг в реално време.

 

GoPro Hero 7 Silver разполага с 10 MP камера и е подходящ за хора, които обичат да пътешестват. Моделът идва с вградена батерия, възможност за снимане на 4K видео, GPS и интуитивен тъчскрийн.

 

Hero 7 White е бюджетното предложение на GoPro, което е отличен избор за всеки селфи ентусиаст. Моделът изпъква със своята здравина и компактност. Позволява и вертикално снимане на снимки и видео, които веднага могат да бъдат споделени в социалните мрежи.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *