post

И през 2019 новите трендове няма да ни подминат – било то в технологична или съвсем друга посока. Какво е новото за България е още по-интересно. Макар по света да е практика от години, и у нас вече навлиза избирането на кухни по поръчка, купуването на дизайнерски продукти за дома, електрически автомобили и един куп други неща.

Кои трендове обаче ще се задържат? Нека се опитаме да предвидим заедно.

1. Кухните по поръчка

Макар да е влязло отдавна у нас като услуга, купуването на кухни по поръчка, според нашият вкус и идеи все още не се е развило достатъчно много, Повечето хора или предпочитат купуването на готови комплекти или шкафове или просто не им се чака. През тази година обаче индивидуалността все повече е търсена и оригиналните кухни са все повече на мода.

2. Умни телевизори

Подобно на толкова много други неща в ежедневието на потребителите – телевизорите също стават все по-умни. И тъй като качеството и възможностите на тези устройства продължават да се развиват и подобряват, нараства и търсенето на по-добро изживяване. Появяват се все по-големи екрани, а 4K UHD телевизорите са все по-търсени и продължават да се развиват, а през 2019 вече може да очакваме да се появят и така наречените 8K телевизори, които да превземат домовете ни.

3. Услуги за стрийминг на съдържание

Какво да правите с тези огромни телевизии освен да гледате любимите си филми и предавания на тях. Все по-често виждаме компании като Netflix или Huli да завземат пазара. Онлайн стрийминга на музика съща става все по-популярен у нас с навлизането на Spotify. Където потребителите могат да си създават плейлисти с музика и един куп други неща и да слушат музиката на любимите си изпълнители легално и безплатно.

Какви нови трендове следите вие? Мислите ли да изпробвате нещо от показаните от нас?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *