post

Топлите дни са причина да намалим дължината на облеклата и определено носенето на тениски с къс ръкав и къси панталони е напълно естествено през летните горещи дни. Като един от най-удобните и модни материи дънковия плат се използва за изработката на разнообразни къси и дълги панталони, якета, ризи и други мъжки и дамски облекла. Обект на днешните ни съвети обаче ще бъдат мъжките къси дънки. Прави впечатление, че и тук както при моделите за дами се наблюдава изключително богата гама от вариации, от които господата да подберат най-удобните и практични за себе си. Дънковите шорти както още можете да ги срещнете в онлайн магазините наистина са универсален продукт, който се съчетава със спортни тениски, летни ризи, кецове, чехли и всякакви други облекла и аксесоари, които се носят през топлите дни. Има разбира се, такива къси панталони, които действително поради модните тенденции имат доста почитатели. Гарнирани с различни акценти тези панталони от дънков плат наистина са невероятно атрактивни за определени възрастови категории мъже. Прави впечатление, че младежите предпочита накъсаните мотиви, всякакви допълнителни акценти като щампи и други. По-улегналите господа пък залагат на изчистените дънкови панталони, които на първо място трябва да отговорят на изискването им за удобство. А действително видовото разнообразие при това облекло със сигурност не е малко и то е провокирано от интереса и потребностите на съвременния мъж. В следващите редове представяме едни от най-актуалните на пазара продукти за мъже, които действително се радват на много голяма популярност.

Мъжки къси дънки тип потур са супер атрактивни през последните две години и освен младежите са харесвани и предпочитани дори и от мъже в по-зряла възраст. Оказва се, че при използването на по-еластичен дънков плат, съчетан с памук господата имат не просто свобода на движение, а освен това се наслаждават и на много приятен допир от страна на материята и предоставения комфорт. Ако се чудите какви къси панталони да изберете за това лято то ето, че наистина не е за подценяване факта, че тези то дънков плат модел потур са едно съвършено средство, с което да допълните модното си излъчване и да си осигурите пълно удобство и прохлада.

Друг атрактивен и също актуален модел къси дънки са правите с прокъсани акценти. Те придават младежки и безгрижен вид на мъжа, който ги носи, а освен това са и доста универсални като вид и пасват почти на всеки тип фигура. Съчетават се доста успешно както с тениски с къс така и с такива с дълъг ръкав.

Сигурно се питате дали късите мъжки дънки са подходящи за работното място. Всъщност зависи много от естеството на работа. Ако работите в банков офис и се срещате с клиенти дрес кода не бива да е в стил все едно ще ходите на плаж, а е по-скоро официален. Ако работата ви е свързана само с конкретен кръг от хора, например колегите ви и облеклото не е ангажиращо към трудовия ви процес то можете в горещите дни да си позволите да носите къси дънки. Ако търсите удобство за работа, за разходка или за плажа то късите дънки са перфектния избор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *