post

WinBet предлага виртуални залози, с които увеличава своето разнообразие от хазартни игри на уеб сайта. Българската компания бележи голям прогрес в онлайн залаганията и се доближава до най-добрите хазартни оператори. Виртуалните игри в Winbet са доста разнообразни и може да залагате по всяко време на много събития и спортове.

WinBet предлага Виртуална лига на футбол. Тук вие сте част от виртуален сезон, в който познати европейски отбори си оспорват титлата. Може да гледате виртуалните мачове в добра картина, стига да имате бърз интернет. Най-горе на екрана може да превключвате между срещите и да следите тази, която ви интересува. По-долу под картината са и предстоящите мачове за залози. На виртуален футбол вие може да залагате на краен изход, както и на брой голове – добре познати опции за футболни срещи. За всяка среща има над 100 допълнителни опции – също като на реалният футбол. Може да залагате на пазари като Първо/Краен, брой голове за първо полувреме, брой голове за отбор, азиатски хендикап и много други.

УинБет предлага и още виртуални игри, свързани с футбол – Виртуална Евро купа и Виртуална Световна купа. Виртуалната световна купа е виртуално световно първенство, което е много интересно за играчите. На Евро купа пък може да залагате все едно правите залози на мачове от европейското първенство с най-добрите национални отбори на Стария континент.

В своите виртуални игри УинБет включва и залози на тенис. Виртуалният тенис може да се играе по всяко време като тук имате опции за залагане за победител, над/под, точен резултат и четно/нечетно. Разбира се и на тенис може да следите как протича срещата, като тенисистите са сякаш от Плейстейшън игра.

Останалите виртуални спортове в УинБет са Баскетбол, Конни надбягвания и Гонки с кучета. В този букмейкър може да се открият виртуални игри за всеки вкус. Ако не харесвате футбола, то имате много други опции за залози на виртуални спортове, така че това е от голямо значение за играчите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *