post

Колко често се притеснявате дали някой може да влезе в дома ви? Имате ли вяра на околните? А кварталът ви спокоен ли е? Ако отговорът на въпросите ви е не, то тогава тази статия е точно за вас. Ще си поговорим за различните видове подслушвателни устройства и камери, които да осигурят спокойствието ви, както и няколко места, на които да ги поставите.

Нека да започнем с подслушвателните устройства. Често ще ги срещнете под формата на миниатюрни устройства, които ако са правилно скрити из дома или вещите ви, ще останат незабелязани за тези, които нямат представа, че бихте поставили такова устройство в дома ви.

Местата, на които можете да поставите такива устройства са неограничени. Имайки предвид, че ще записвате само звук, сте изключително привилегировани и можете да поставите устройството на място, където не е нужно да има видимост. Такова място може да бъде най-обикновената саксия с цветя, най-вече ако сте голям почитател и имате повече от 2-3 в дома си. Никой няма да се сети да погледне за по-дълго към тях, а ще се любува отстрани на цялостната гледка.

Друго интересно място е огледалото ви. Целта на огледалото е вие да се гледате в него, съответно заставайки пред огледалото всеки ще погледне себе си и няма да обърне внимание на нищо, което е отстрани. Печелите допълнителни точки, ако устройството е прекалено малко, а огледалото ви е от по-големите.

Ако сте любители на книгите пък, то библиотеката ви е идеалното място. В последно време библиотеките са места, на които не само да поставяте книгите си, но и място за различни сувенири, фънко-поп фигурки и какво ли още не. Това прави рафтовете ви идеалното място, на което да скриете какво ли не.

Рафтовете за книги са идеално място да поставите и скрита камера, като по този начин ще можете и да виждате какво се случва в дома ви. Скритите камери са изключително малки устройства, а места в дома ви, на които са събрани доста повече други вещи са идеални за поставянето им.

Разбира се, ако се спрете на скрита камера, то можете да я поставите на всички до момента изброени места, но само ако те осигуряват пряк и цялостен поглед към помещението, което искате да наблюдавате.

Вие къде бихте поставили такова устройство?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *