post

 

Търсите фирма за бързи кредити, но не знаете как точно да изберете такава? Вижте нашите съвети, благодарение на които ще получите пари лесно и бързо.

Съвет №1 – Потърсете доказателство за успех

Това е особено важен съвет, когато работите с не особено голяма компания, предоставяща заеми. Доказателството за успех може да бъде в най-различни форми. Препоръките на уебсайта на кредитора са добро начало. Ако други хора имат добри неща, които да кажат за заемодателя, е вероятно те да осигуряват добра услуга.

И ако можете да проведете разговор или два с предишни клиенти, можете да подсилите тези очаквания.

Също така е добре да потърсите положителни споменавания и характеристики в различни публикации в медиите и социалните мрежи. Доверието е ключът тук. Такива публикации няма да посочват положителни характеристики за такив вид фирма, която не предоставя добра услуга.

Просто казано, вие искате да съберете колкото е възможно повече доказателства, че кредиторът е легитимен.

Съвет №2 – Винаги проверявайте дребния шрифт

Това е начинът, по който нелегитимните фирми често „подхлъзват“ потребителите. Дори големите кредитори понякога могат да вмъкват клаузи с дребен шрифт в договорите си, които биха могли да навредят на вашия бизнес, ако бъдат активирани. Клауза за незабавно погасяване може да ви остави дължащи хиляди долари без възможност за погасяване.

Това може да доведе до провал на бизнеса и дори до личен фалит.

Винаги проверявайте дребния шрифт за всеки заем, който вземате. Важното е също така да попитате кредитора за всички въпроси, които предизвикват безпокойство. Всеки, който не е напълно прозрачен с отговорите си, може да се опитва да скрие нещо от вас.

Съвет №3 – Попитайте ги за вашата индустрия

В идеалния случай една компания за краткосрочни заеми ще има опит с работата във вашата индустрия. Служителите й трябва да имат опит в предоставянето на заеми на хора при подобни обстоятелства като вас. Това показва, че те разбират специфичните проблеми, пред които сте изправени, ако сте собственик на бизнес.

Попитайте заемодателя дали той може да предостави примери за това как е работил с подобни компании като вашата. Попитайте го  за вашата индустрия и какво знае за предизвикателствата, пред които сте изправени.

Важно е да се уточни, че не всички кредитори са работили във вашата индустрия преди. Това не е такъв проблем и съвсе не е основание за автоматично отказване от кредитора. Ако служителите на компанията са готови да изслушат ситуацията ви и да предоставят съвети въз основа на предоставената от вас информация, те вероятно са добри професионалисти.

Съвет №4 – Потърсете удобството

Лекотата на кандидатстване е едно от ключовите предимства при работата с фирми за бързи кредити. Колкото по-дълъг е периодът на кандидатстване, в толкова по-голяма опасност можете да поставите бизнеса си. Ако се нуждаете от заем за разрешаване на неотложни проблеми с паричните потоци и трябва да изчакате няколко седмици за отговор, тази опция няма да работи за вас.

В идеалния случай кредиторът ви ще предложи прост формуляр за кандидатстване, който можете да попълните на уебсайт. Той също така ще се ангажира да ви предостави отговор в рамките на 24 часа, а можете да кандидатствате и за бърз кредит по телефона.

Плюс това, той ще комуникира с вас по всякакви проблеми с документацията. Ключовото тук е, че една такава фирма прави процесът възможно най-лесен и предотвратя закъснения, които могат да навредят на вашия бизнес.

Съвет №5 – Потърсете гъвкавост при изплащане

Искате колкото се може повече контрол над графика за погасяване. Това започва със срока на заема. Избягвайте всяка компания, предоставяща заем, която се опитва да ви „заключи“ в срок, който не е подходящ за вашия бизнес. Потърсете и бързи кредити онлайн с месечни вноски.

Трябва да имате опции, когато става въпрос за продължителността на вашия срок за погасяване.

Освен това, внимавайте с кредиторите, които ви таксуват за предсрочно изплащане. В идеалния случай кредиторът ви ще ви позволи да извършвате допълнителни плащания, когато имате възможност и няма да начисли огромна такса, ако изплатите заема по-рано от очакваното.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *