post

Това е начинаещо ръководство за футболни залагания! Ето как да се запознаете с основите в това интересно начинание и да печелите пари по толкова забавен начин.

Първо ще започнем с някои термини.

Залог – това е сумата пари, която поставяте на залога, с други думи сумата пари, която ще загубите, ако не спечелите.

Акумулатор – Футболен акумулатор е поредица от единични залози, групирани заедно; ако всеки от залозите се откаже, тогава коефициентите се натрупват заедно. Обикновено, когато чуете хора да слагат край на нещо и печелят няколко хиляди, това е заради акумулатори. Защото всеки залог трябва да спечели, въпреки че може да бъде рискован.

Хендикап – Това е залог, който се предлага, когато един отбор е ясният фаворит. Хендикапът дава малко предимство на онеправданите.

Полувреме / пълен час – Този тип залагане се разделя на две, когато прогнозирате победителя в първото полувреме, а след това в цялата игра. Така че бихте могли да предвидите равенство на полувремето, но домакинът да спечели до края.

Банкер – Това е всъщност най-близкото до известна сигурност, тогава играчът обикновено е много сигурен, че парите ще дойдат при него.

Резултат – Това е, когато залагате на играч да вкара първия гол заедно с предсказване на правилния резултат.

Уинкаст – Много подобен на резултата, но залагате на даден играч да вкара и след това да предвидите победителя в играта.

Залози за 90 минути – Това се споменава много, когато хората залагат на индивидуални играчи (може би като голмайстори). Ако играчът не се яви, залогът се отменя, но ако играчът се появи по време на обичайните 90 минути от играта, те отговарят на условията за залог.

Правило за 24 часа – Повечето уебсайтове за залагания имат правило като това, когато мачът е отложен, залогът да става невалиден, само ако мачът се играе в рамките на 24 часа.

Свръх / по-малкоТе са, когато залагате на размера на отбелязаните голове, обикновено са над или под сума.

DNB – Това означава Draw No Bet. Тоест, ако резултатът е с теглене, вие получавате парите си за вашия залог. Това може да се разглежда като по-безопасна опция, но трябва да разберете, че коефициентите обикновено са по-ниски.

Двоен шанс – Двоен шанс е този, при който избирате победителя и ако той спечели или има равенство, печелите залога. Подобно на DNB, коефициентите обикновено са по-ниски, но в резултат на това става дума за по-сигурен залог.

Банкрол – колко пари трябва да заложите.

Първа среща с букмейкърите

Нещо, с което ще се сблъскате, когато започнете да залагате на футбол, е набор от различни онлайн и офлайн букмейкъри. Невъзможно е никога досега да не сте виждал рекламите на Уинбет, например. Всички те ще имат свой начин на справяне с нещата и всички ще искат да работите с тях по различен начин. Това може да изглежда обезсърчително, но ще свикнете да работите добре с избраната от вас фирма.

Общоприети добри съвети

Ръководство за футболни залагания не би било пълно, без да споделим някои добри съвети. Ето някои от тях.

Не залагайте със сърцето си, залагайте с главата си

Това означава, че не трябва да залагате, само защото искате отбор да спечели. Заложете, защото мислите, че ще спечели.

По същия начин не залагайте срещу отбори, които не харесвате, само защото не са ви симпатични.

Опитайте се да не ставате алчни

Има голям риск да скъсате връзката с реалността, ако станете твърде алчни и сте обсебени от мисълта да печелите още и още. Трябва да имате план за това колко ще заложите и да се придържате към него.

Имайте търпение

Няма да печелите всеки залог, ако искате да постигнете успех в залагането на футбол, затова трябва да проявите търпение и да изберете правилните залози за вас. Успех!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *