post

 

 

Живеем в материализирано, технитизирано общество, в което почти всичко се заплаща. Начинът на живот има своите материални измерения. Просперитетът във финансово отношение се измерва чрез заплатата, успешните инвестиции и сделки, умело създадения позитивен пасивен доход и т.н. Колкото и тъжно да звучи, това е съвременността. Дори и за добрата грижа за здравето са нужни финанси, а то е най-ценното нещо в човешкия живот и ако не сме здрави, всичко се обезсмисля. В този ред на мисли е важен и аксесоарът, в който се държат парите, а именно портмонето. Това е предмет, който ни съпътства през целия ни житейски път.

Немислимо в днешно време е да се излезе без портфейл, тъй като всичко се заплаща. Няма как да отидеш в магазина да пазаруваш без портфейл. Като цяло животът е немислим без портфейл. Повече от 400 години този аксесоар съпътства поколения наред. Портфейлите са носели нашите бащи, дядовци, прадядовци, прапрадядовци, прапрапрадядовци и т.н. Далече преди постигането на политическа свобода на Република България предците ни са ползвали портфейли и са плащали с тях. Затова можем да кажем, че портфейлът е аксесоар с богата история. Като всеки класически предмет с повече от 200 години употреба можем да констатираме, че неговата мултифункционалност е несравнима и пословична.

Коженият портфейл е идеалният подарък за всеки мъж. Ако се колебаете с какво да зарадвате вашия приятел, баща или дядо за неговия празник, това е идеалното решение. Мъжкият портфейл от естествена кожа е класически подарък, който ще трогне всяко мъжко сърце. Портмонето е аксесоар, който говори доста за своя собственик. Ако се заплаща със стилен кожен портфейл, това определено прави много приятно впечатление у околните. На подсъзнателно ниво се създава усещането за лукс и прогрес. Може собственикът на портмонето да не е успешен като Бил Гейтс например, но вадейки стилен портфейл от естествена кожа, това неимоверно ще привлече вниманието в положителен аспект. Освен това този луксозен аксесоар е и много дълготраен, ако се поддържа добре и се почиства често от прах. Може да се ползва десетки години наред.

От една страна портфейлът е стилен подарък, а от друга има широко приложение в настоящето и бъдещето. Ако се подари дреха, има опасност тя да бъде голяма или малка т.е. нейният размер да не бъде точният. При кожения портфейл такъв риск не съществува. Размерът му винаги е подходящ. Колкото по-голямо е коженото портмоне, толкова повече неща може да съдържа – банкноти, монети, документи, лични карти, кредитни и дебитни карти. Коженият портфейл е прекрасен подарък за мъж. Ако имате затруднение при избора си на мъжки подарък, просто изберете висококачествено портмоне от естествена кожа и ще решите умело проблема с избирането на подарък.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *