post

Съществуват различни ситуации, при които се изисква отдалечено общуване между двама души в пределите на определен периметър. Това е например по време на лов, когато се организират различни издирвателни или патрулиращи групи и за детско забавление. В подобни случаи, но не само, се използват радиостанции. Какви са техните възможности, колко голям е обхвата им, колко качествено се чува и тяхното описание. Оригинални ли са и могат ли да се купят на промоция от 4sales?

Какви екстри имат уоки токитата

Детското оригинално уоки токи има предвиден бутон за увеличаване или намаляване на звука, както и такъв за промяна на честотния диапазон. Базовите функции също включват автоматично сканиране на свободните честоти за максимално голям обхват. Други пък притежават още екстри, като фенерче за осветяване в по-тъмни места и бутон за издаване на пибиткащ звуков сигнал за кодирано общуване чрез морзовата азбука.

 

Много от оригиналните детски модели при нас са с качествен дисплей, изобразяващ нужните Ви данни, като честотната лента, часовник, нивото на заряда на батерията в проценти и т.н. Подобни екстри и изключително голям обхват притежават и предлаганите от 4sales решения на промоция. Те са с придружаващо ги описание за максимална полезност.

Уоки ТокиПодходящи ли са за деца

Във 4sales се предлагат любителски оригинални детски уоки токита на промоция и с описание, чието предназначение е за забавление. Те са с голям обхват на излъчване – до 2-3 км. Детското уоки токи е изключително миниатюрно и качествено за да е удобно за хващане от малката ръчичка и притежава базова функционалност. Обикновено вградената акумулаторна батерия се зарежда чрез специално зарядно и има дълга автономна работа с едно презареждане.

 

Детското уоки токи на промоция има и съответния дизайн, оприличаващ в повечето случаи устройството във вид на играчка, което го прави по-забавно за децата. То е със съответното описание, така че употребата му да е максимално лесна.

Как се работи с тях

Оригиналното детско уоки токи във 4sales представлява качествена приемо-предавателна радиостанция. За комуникацията са необходими поне две такива устройства, всяко от които да се намира в един човек. Те притежават ръчен превключвател, който превключва устройството на приемане или предаване.

 

Следвайте следните стъпки за работа с тях:

  1. За предаване на говор – натискате и задържате бутона докато говорите на отсрещната страна.
  2. За приемане на говор – отпускате ръчния превключвател и преминавате в режим на приемане.

 

Важно е да се отбележи, че и двете станции трябва да са настроени на една и съща честота на излъчване и приемане. Трябва да обърнете внимание колко голям е обхватът им за да не се отдалечите прекалено. При нас във 4sales се предлагат само качествени и евтини модели на промоция с подходящото описание.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *