post

Често в спортната кариера на много професионални бодибилдъри и атлети се налага приемането на специални хранителни добавки за подхранване и заздравяване на ставите и хрущялите. Един такъв продукт на хапчета е Animal Flex от Universal, за чийто ефект от приема и необходимостта от него ще стане дума в следващите редове. Ние от healthstore.bg също ще дадем някои съвети и мнения относно дозировката на хапчетата по време на приема.

За кого е подходящ Animal Flex

Професионалните мъже и жени спортисти, бодибилдъри и културисти провеждат всекидневни много интензивни и натоварващи упражнения и тренировки, които в даден момент нараняват ставите и повреждат техните връзки. Това е в следствие от протъркване на хрущяла, сухожилията и ставните връзки. За по-бързият им регенерационен ефект е необходим приемът на хранителната добавка Animal Flex от Universal, която 4 години е сред лидерите в областта. 

 

Тя е най-предпочитана според мненията на елитните и професионални атлети и спортисти и се предлага в healthstore.bg под формата на хапчета с определена дозировка.

Какво включва продукта

Калоричността на една доза е в рамките на около 9 грама, а активните съставки в съдържанието са хондроитин и глюкозамин. По мнението на разработчика, именно те оказват най-добър ефект по време на възстановителните процеси на тъканите и ставните хрущяли. Подхранващите елементи в съдържанието са:

  • мазнини;
  • витамини Е и C;
  • манган;
  • селен;
  • цинк.

 

Така продуктът Animal Flex от Universal в HealthStore.bg се превръща в своеобразен комплекс от различни хранителни и подхранващи вещества във вид на хапчета, както за ставите и хрущялите, така и за целия организъм.

Полезни съвети от Healthstore.bg при неговата употреба

Според мненията на различни експерти и специалисти в HealthStore.bg, хранителната добавка Animal Flex от Universal оказва най-добър ефект при дозировка един пакет или на хапчета веднъж дневно преди или след ядене. Няма определен час в деня за приема, но според мненията на повечето професионални спортисти, най-добрият момент за консумация в подходящата дозировка е на обяд или между отделните хранения. 

 

Animal Flex от Universal може да се взема както за превантивен ефект, така и след настъпило нараняване или контузия за по-бързо възстановяване. Като цяло, противопоказания не се очакват от приема на този комплекс, освен ако не сте алергични към някои от съставките му, така че запознайте се със съдържанието и нужната дозировка от опаковката преди това.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *