post

 

Ако работите в сферата на копирните услуги, то вероятно знаете от какво значение е качеството на принтера. Някои хора обаче не са запознати и с важността на качествените консумативи за принтери, които играят съществена роля за добрите разпечатки. В настоящата статия ще засегнем именно темата относно тези консумативи и ще изведем 3 причини, поради които трябва да внимаваме относно тяхното качество.

1. Ако качеството на мастилото и тонера ви е много ниско, е вероятно тези касети да протекат и това да причини непоправими повреди на вашето устройство.

2. Поставянето на фалшиви касети във вашия принтер може да навреди и на околната среда.

3. При разпечатвания на документи, използвайки оригинални и висококачествени консумативи за принтери, те издържат четири пъти по-дълъг период от време в сравнение с разпечатките с други мастила.

консумативи за принтери

След като вече знаете какви могат да бъдат последствията при използване на фалшиви консумативи за принтери, то е добре да научите и откъде да си закупите оригинални такива. Посетете сайта Toneri.bg, където се предлагат само и единствено висококачествени тонери, мастила и други консумативи. С използването на добри мастила и хартия, можете да бъдете сигурни, че вашите разпечатки няма да избледнеят с години напред. Освен това по този начин ще пестите и време, хартия и пари, защото всяка една ваша разпечатка ще бъде добра и няма да се налага да я правите повторно. Ако често клиентите ви желаят да принтират и изображения, то добрите мастила, с които работите ще дадат резултат и вие ще предложите разширен цветови диапазон и много по-ярки изображения.

Използвайте само най-доброто, за да изградите доверие у своите клиенти и да започнете да печелите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *