post

Когато имате нужда от пари спешно, означава, че нямате време да попълвате безброй документи, да чакате дни или седмици за одобрение и още, за да ги получите и да можете да разполагате с тях. За това ние ви предлагаме 3 сигурни начина да вземете кредит бързо:

  • онлайн – през сайт, facebook, viber или други онлайн варианти;
  • на телефон;
  • в офис – само с лична карта и телефон.

С Cash Credit кандидатстването отнема само няколко минути, след това се изчакват не повече от 6 минути за одобрение и получавате парите си на момента, в кеш или по банковата ви сметка. Повече информация ще откриете на https://cashcredit.bg.

На кого да се доверим за бързи пари

Всички небанкови финансови институции предлагащи кредити се стремят да отпускат заеми на своите клиенти бързо и лесно, но не всички имат добра репутация. Колкото и спешна нужда да имате, не трябва да прибързвате с подписването на договора. Преди това трябва да направите обстойно проучване на институцията, от която искате да изтеглите кредита. Най-важно е да сте напълно запознати с условията по договора и да ги разбирате правилно. Cash Credit предлагат прозрачни условия, а и може да попитате компетентните служители за всичко, което не ви е ясно, за това спокойно може да се доверите на тях.

Как да получа кредит бързо с помощта на Cash Credit

Най-опростения начин, който е и най-бързия е онлайн тегленето на кредит. Кандидатстването, одобрението и получаването на парите не отнема повече от 20-30 минути. Ако има нещо неясно или имате други въпроси може да потърсите Cash Credit във viber, там ще получите отговор по всяко време и на всякакви въпроси, ако пък желаете вербален разговор – позвънете на телефонния номер. Това е първият ви кредит? Тогава се възползвайте от безвъзмездния кеш за ден. Ако вече сте ползвали услугите на Cash Credit може да изпратите СМС и ще получите още пари без да се налага да кандидатствате отново.

Пусни кандидатура през сайта

Имате нужда от заем и то бързо? Но са ви разказвали как се попълват безброй документи, договорът е “сто” страници, чакате по опашки преди да дойде вашия ред. Разглеждат кандидатурата ви обстойно и ако всичко е наред чак след няколко дни ще си получите заема. С Cash Credit всичко е много опростено, за да бъде кредита ви наистина бърз.Трябва да направите следните неща:

  • регистрация в сайта, може и през facebook;
  • попълване на данните ви;
  • избирате сума и период на връщане;
  • начина, по който искате да я получитe.

И след малко вече ще разполагате с вашия заем. 

Кандидатствай през Facebook или Viber

Facebook е интернет страница, която освен за забавление има и полезни страни. Една от тях е вариантът да изтеглите заем. Трябва само да потърсите “Cash Credit” и да започнете разговор в чата. Чат ботът ще ви напътства стъпка по стъпка, а и може да му задавате въпроси. Вземането на заем от viber е на същия принцип като от facebook – търсите Cash Credit  в търсачката и започвате разговор. Просто си поискайте пари и CashBot ще ви помогне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *