post

Всички баскетболни турнири са преустановени заради пандемията от коронвирус. Covid-19 преустанови всички спортни събития, като коронавирусът оказа голямо влияние върху футболните мачове, баскетболните срещи, тенис турнирите и много други спортове. Засега все още няма никаква яснота кога отново ще има много баскетболни събития в Бет365 и другите онлайн букмейкъри. По време на пандемията от коронавирус се провеждаха основно двубои от лигата на Никарагуа, която е доста неизвестна на февноете на баскетбола.

Най-голямото първенство в света – NBA, се очаква да се завърне през лятото (месец юли) с двубои най-много в два града. Заговори се, че Увеселителният комплекс “Дисни Уърлд” в щата Флорида може да посрещне мачовете до края на сезона в НБА през 2020 година. Това изглежда най-оптимистичния вариант за завършек на сезона в НБА към момента.

Ръководството на асоциацията не е спирала да търси възможности за доиграването на сезона. “Дисни Уърлд” е фаворит да приеме двубоите от НБА, а трябва да отбеледжим, че огромният спортен комплекс на телевизионния гигант ESPN също се намира на това място.

За момента е ясно, че Българското баскетболно първенство при мъжете няма да се поднови. Сезонът бе анулиран и шампион тази година няма да има. Решението бе взето да се спаси следващия сезон, тъй като имаше да се играят много мачове до края на този сезон.

Когато баскетболните двубои се завърнат, играчите в Бет365 отново ще могат да правят залози на много събития. Всички баскетболни срещи в букмейкъра са с много опции за залагане. Кои са най-популярните залози на баскетбол в Бет365?

На всеки двубой от НБА в онлайн букитата може да залагате на краен победител в срещата. На този пазар се прави прогноза кой от двата отбора ще спечели срещата. Освен това има и много други допълнителни опции, които се отнасят за крайния резултат на срещата. Букмейкърите предлагат опции като печеливша разлика. Например при подновяването на NBA, може да направите залог, че Маями ще спечели с между 10 и 15 точки разлика срещу Чикаго. Това са едни от най-атрактивните опции за залагане с високи коефициенти в сайтовете за спортни залагания.

Други големи спортни събития все още са под въпрос през 2020 година. Тенисът е сред най-пострадалите от пандемията коронавирус. Много големи турнири бяха отменени. Не е ясно дали турнирът Ролан Гарос ще се състои през есента. Към момента информацията е обнадеждаваща, тъй като е много възможно надпреварата в Париж да стартира на 20 септември. Но при усложнение на обстановката с коронавируса, то Ролан Гарос 2020 ще бъде отменен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *