post

Изборът на хотел, в който да прекарате своята почивка, не винаги е лесна задача. Особено когато я вършите онлайн – тогава има наистина богат избор от предложения, но в същото време човек не може да види местата с окото си. И трябва да се довери на снимките и на оценките от други потребители.

Ето как да изберете доброто място за нощувка.

Знайте кое е най-важно за вас

Ако не знаете какво искате от хотел, как изобщо да се надявате да изберете подходящия за вас? Преди да потърсите най-доброто място за Вашата почивка в България, направете бърз списък с нещата, от които се нуждаете, за да прекарате добре. Безплатната закуска сред тях ли е? Чувствате ли се по-комфортно в по-малък, интимен имот с персонал, който ще научи Вашето име? Готови ли сте да платите за нещо луксозно?

След като се запознаете добре с това, което търсите, можете да започнете със същинския процес по резервиране.

Познайте Светия Граал на удобствата

Има четири удобства, за които трябва да сте сигурни, че хотелът предлага, преди да пристигнете в него. Някои ги наричат Светия Граал, тъй като това са най-често цитираните оплаквания в интернет от потребителите. Това са: климатик, паркинг, Wi-Fi и закуска. И винаги трябва да проверите дали има някакви разходи, свързани с тези удобства, съветват от Luxury Discounts.

Не искате да пристигнете в хотела, ако предполагате, че Wi-Fi връзката ще е безплатна, само да разберете, че ще Ви струва определена такса (да, все още има много места, които се таксуват за тази основна услуга).

Проверете уебсайта на хотела

Добре е да проверите собствения уебсайт на хотела. Обаждането директно на хотел също не боли.

Погледнете картата, за да определите точното местоположение на хотела

Пътуването е свързано с местоположението най-вече и ако не знаете къде е вашият хотел по отношение на мястото, където искате да сте в града, няма да се радвате, когато пристигнете. Вероятно не трябва да се доверявате на собственото описание на хотела за местоположението му.

Някои екипи на хотели често казват неща като „Лувъра и Айфеловата кула са лесно достъпни от нашия хотел.“ Много хора приемат, че това означава, че могат да се разходят до атракцията, но това, което хотелът може да казва, е, че можете лесно да отидете до спирка на метрото за 15 минути, а след това да пътувате с градски транспорт до тези атракции.

Преди да резервирате хотел, вижте картата, за да определите местоположението на хотела. Не забравяйте да видите колко време ще ви отнеме да достигнете забележителности, възможности за хранене, за пазаруване и други интересни неща.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *