post

Издръжлив, удобен и визуално грабващ – така полският производител на гейминг периферия Genesis описва своя най-нов модел Trit 500 RGB, който се предлага отскоро и на българския пазар на цена около 400 лв. от официалния дистрибутор PolyComp.

Trit 500 разполага с RGB LED осветление с избор от над 300 режима на подсветката и възможност за промяна на яркостта и скоростта с помощта на дистанционно управление. Подсветката се захранва от външна батерия, за която има специално предназначен джоб, разположен под седалката. Атрактивният външен вид на креслото се допълва от стилни декоративни Carbon елементи на облегалката. 

Trit 500 RGB се отличава с голяма ергономичност и издръжливост и позволява дълги часове на игра без ефект на умора, като осигурява необходимата подкрепа за уязвимите зони. Включените лумбални подложки и възглавници за главата се грижат за долната част на гърба и облекчават напрежението във врата. Trit 500 е изработен от метална конструкция, тапицирана с висококачествена пяна, която не позволява деформация. Столът е завършен с устойчива на износване материя, която осигурява добра вентилация при всякакви условия, предотвратявайки усещането за “залепване” в горещите дни.

Trit 500 RGB разполага с подлакътници с възможност за регулиране на височината и механизъм, който позволява да се зададе с точност ъгъла на облегалката, както и с отпускаща люлееща функция. Столът е оборудван с висок клас газов амортисьор и има товароносимост до 120 кг. Твърдата основа е оборудвана с 50-милиметрови найлонови колела, които осигуряват оптимална мобилност на стола и не надраскват повърхността.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *