post

Въпреки че разглеждането на вълнени палта в уеб сайта на ESPRIT, докато отпивате вино на слънчевата палуба, в този момент едва ли звучи примамливо, има известна полза от надникването в новите сезонни предложения.

Да, лятото все още е тук, но студените дни обикновено идват бързо и изненадващо. А не искате да ви хванат неподготвени, нали така?

Ето защо е добре да си купите някои от тези неща, за да сте готови, когато есента дойде.

Транссезонна рокля

Роклите са подходящи както за късното лято, така и за ранната есен. Можете да си купите някой по-плътен модел, който заедно с връхна дреха да е подходящ за моментите, в които е студено, но искате да бъдете елегантни и женствени.

Жилетка от новия сезон

Изберете топла жилетка – сладка, с ретро детайли и есенни цветове. Помислете за извънгабаритни силуети и богата цветова палитра. Както обикновена, така и с шарки, новата сезонна, но и класическа жилетка с V-образно деколте е един чудесен избор за вас.

Кожени панталони

Ако има една фраза, която поражда страх в сърцата на повечето жени, вероятно тя е „кожените панталони се връщат“. Да, това е сложно нещо за носене, но носени правилно, кожените панталони изглеждат готини и елегантни. Уверяваме ви, че много ще ви харесат!

Ретро джинси

Сега е моментът да се насочите към ретро джинси – яке, панталони, рокля… В крайна сметка, денимът никога няма да остарее. Каквито и дрехи от деним да си купите сега, те биха могли да бъдат ултра модерни, дори когато ги извадите от гардероба след 50 години!

Яке

Не може да допуснете есента да дойде и да нямате подходящо за този сезон яке. Постарайте се то да бъде достатъчно топло, за да не ви е некомфортно през идващите есенни вечери. Якето обаче не бива да е твърде плътно, защото това би довело да изпотяване и дискомфорт през деня.

Е, готови ли сте за шопинг?

Тагове / Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *