post

Съвременният предприемач разбира много добре потребността от онлайн присъствие, когато става дума за развиването на офлайн бизнес. Създаването на интернет портали тенденциозно се увеличава, като тук е добре да отбележим, че не става дума за временно модно течение, а за нещо много повече. Създайте онлайн магазин със Селитон и правете пари денонощно. Забравете за ограниченията и големите инвестиции – дайте шанс на интелигентните решения, които ще Ви донесат много по-голяма бизнес печалба. 

Как да отворите магазин

Днес няма нищо по-лесно от това да отворим онлайн магазин. За целта са ни нужни добри идеи и решителност да превърнем намеренията си в реалност, и целите в действия. Създайте своя платформа, която да продава с визията си и да гарантира постоянен трафик още при самото стартиране на бизнеса. Съобразете се с целевата аудитория и се придържайте към спецификите, които тя носи след себе си.

Отварянето на онлайн магазин е свързано с дейности, с които трябва да се заемете още в самото начало:

 • Подробно планиране на предстоящите разходи;
 • Създаване на маркетингов план;
 • Избор на софтуер;
 • Проучване на конкуренцията;
 • Създаване на търговски акаунт;
 • Избор на система, която да отчита посещаемостта;
 • Избор на куриер, с който да работите.

В дългосрочен план е важно да сме сигурни, че възвращаемостта на инвестираните средства в нов бизнес ще бъде пълна, а печалбата ще оправдае напълно положените от нас усилия. Доверете се на Seliton, където ще откриете иновации и отлично оптимизиране.

Потенциал за удвояване на продажбите минимум

Визията е важен аспект при онлайн бизнеса. Много от стоките и услугите се продават, заради начина им на презентиране, което не изключва и тяхното добро естетическо оформление и представяне. Със Селитон ще можете да създадете модерна и ясна концепция, с чиято помощ ще направите интернет търговията успешна, а продажбите ще се удвоят още в самото начало. Потенциалът това да се случи е много голям, защото ще получите:

 • Професионални онлайн решения;
 • Безплатна миграция;
 • Постоянен достъп до нови подобрения и функции;
 • Удобна мобилна версия;
 • 100% SEO.

Доверете се на най-добрите. Бъдете винаги една крачка пред конкурентите.  

Увеличаване на аудиторията и възрастовата граница

Вече не е нужно да си поставяте ограничения, свързани с целевата аудитория и възрастовия праг при развиването на онлайн бизнес. С помощта на смарт решенията за реклама и популяризиране, ще достигнете до много хора, а името на магазина Ви ще се споменава навсякъде. Селитон ще Ви подкрепи в това начинание.

Засилване на известността на бранда

За да бъде брандът Ви разпознаваем и известен на по-голямата част от целевата аудитория, трябва да имате какво да предложите. Впечатляващата визия и изгодните предложения са само част от маркетинговия план. Вие трябва да сте навсякъде и по всяко време, за да могат хората да Ви откриват лесно. Създайте положителен имидж и спечелете доверието на клиентите. Доверете се на Селитон и стартирайте офлайн бизнес още днес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *