Образование

Университети от Европа и Япония се представят на изложение за образование в София и Бургас

Пролетното издание на вече традиционното изложение “Образование за успешна кариера”, организирано от консултантска агенция ЕДЛАНТА, ще се състои на 11 март в София от 10.00 ч. до 16.00 ч. в Гранд хотел и спа Милениум, и в Бургас на 12 март в хотел България от 11.00 ч. до 16.00 ч.

Ще бъдат представени 17 университета с програми на английски и немски език – от Австрия, Белгия, Германия, Кипър, Италия, Испания, Япония и България.
Представител на Френски институт в България ще дава информация за следване във Франция.

Посетителите на изложението ще могат да зададат своите въпроси на представителите на университетите, както и на консултантите от ЕДЛАНТА.

По време на това издание акцент ще са програмите на английски и немски в университети в Европа и Япония. През последните години интересът към екзотичната азиатска страна нараства осезаемо.

На изложението ще бъдат представени шест престижни университета от Белгия, които предлагат програми на английски език. Страната вече измества Нидерландия в предпочитанията на кандидат-студентите.

Сред най-често срещаните въпроси, на които участниците ще могат да получат обстойни отговори, са: как да избера перспективна специалност и най-подходящия университет; какви са изискванията за прием, ка да подготвя своята кандидатура; какви са възможностите за стажове и работа по време на следването; какви средства ще са ми нужни; мога ли да получа заем или стипендия и т.н.

Сред участниците в изложението са: EU Business School (с камуси в Испания, Германия и Швейцария), класиран в топ 35 на най-добрите бизнес училища в Европа, според ежегодната класация QS Top MBA ranking. Това учебно заведение са завършили лидери във фармацевтиката, спортния мениджмънт и роботиката. От Италия в изложението участва Università IULM, Милано – известен в цял свят с качествено обучение в сферата на лингвистиката, туризма, медии и комуникация, изкуство, мода и дизайн. Интерес предизвиква и University of Nicosia (Кипър), който предлага широка гама от програми на английски език – от медицина и фармация до графичен дизай и криптовалути. Кандидат-студентите ще могат да се запознаят и с програмите на чужд език, предлагани в Нов български университет (НБУ) в сътрудничество с University of York ( Великобрирания).

За повече информация и безплатна регистрация за изложението: https://www.edlanta.com/registracia-prolet-2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *